Doktorsitesi.com

Atamaya esas saglik

FD

Fur*** D***

26 Kasım 2020
Hocam merhaba ben jandarmada sözleşmeli asb olarak görev yapmaktayım. C62 Testis maling neoplazmı teşhisi ile ameliyat oldum. Kemoterapi alıyorum. Bu durumda ben Atamaya esas saglik raporu alabilirmiyim. Nasıl yol izlemeliyim. Hekimim 1 ay daha rapor verecek bu durumu nasıl gerçekleştirebilirim.
2 cevap
100 görüntülenme

Cevaplar (2)

Doç. Dr. Ferhat Ateş
Doç. Dr. Ferhat Ateş
Üroloji
Atamaya esas rapor istersen hemen sözleşmen sona erer diye düşünüyorum. Süreci kendi haline bırakırsan belki birkaç yıl daha maaş alırsın. Sözleşme bitene kadar kimsenin aklına gelmezse sorun olmayabilir. Sağlık yeteneği yönetmeliğini iyi okumanı öneririm.
26 Kasım 2020
FD
Md 47 Istirahatı sonucunda klinik olarak iyileştiği veya tam remisyon içinde olduğu saptanan kanser ya da kötü huylu tümör tanısı almış olan general, amiral, subay ve astsubaylar (uçucular dahil) hakkında, ilgili uzmanın gerekli gördüğü aralıklarda kontrol muayenesi yapılmak kaydıyla veya belirli aralıklarla en fazla üç yıl izlendikten sonra sağlık kurullarınca kendi sınıflarında veya uygun görülecek diğer sınıflarda görev yapma kararı verilir. Benim icin gecerli mi ?
27 Kasım 2020