Alcı sonrası şişlik ve morluk
ÖÖ
Özg*** Ö***
26 Eylül 2018
Hocam merhaba; Sol topuk kemiğim catlama oldu 35 gun alcıda kaldı doktor kaynama oldugunu soyledi ve alçı çıkartıldı.15 gün daha üzerine basmam soyledi ve sonrasında evde kendim fizik tedavi yapmam için broşür verildi. Alçı cıkalı 2gun oldu ayağimda şişme morluklar var bunlar normal mi. Birde artık ayağımı yıkabilir ve duş alabilirmiyim. ilginizi icin tesekkurler.
2 cevap
251 görüntülenme
Cevaplar (2)

Op. Dr. Bilal Aykaç
Ortopedi ve Travmatoloji
Ayağınızda morluk ve sişlik 1 yıla kadar sürebilir. Özellikle ayakta kalınca belirginleşir. Sorun değil. Yıkayabilirsiniz. Doktor kontrollerini aksatmayın ama.
26 Aralık 2018
ÖÖ
Çok teşekkür ederim. Size bir soru daha sormak istiyorum? Olayın üzerinden dört bucuk ay geçti durum şuan gayet iyi normal hayatima geri döndüm. Toplama yok hızlı ve seri hareket edip koşa biliyorum ayakta kalabiliyorum sadece topuk kemiğinde oluşan kırıltan dolayı ödem var. 15 gün fizik tedavi gördüm ödem icin. Ayağımdaki şişlik ve ödem henüz geçmedi bu normal midir ve bu tip durumlarda ödem ve şişlik hangi sürede geçer . ilginiz çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
27 Aralık 2018

Toplam Cevap
3