DD
Soru Sahibi
17 Mart 2017 14:37

Adet gecikmesi

Hormon testinde Tsh: 1.02 ( 0,32-5.0) Fsh: 6,43 (Folikuler faz 2,5-10,2) (siklus ortası piki 3,4-33,4) (postmenopozal 23,0-116,3) ( hamile <0,3-<0,3) ( Luteal faz 15-91) Beta-Hcg: 1,6 ( <0,1-5,3) E2: 156 ( Folikuler 19,5-144,2) (post menopozal 0-32,2) (Luteal faz "+4,+12" 55,8-214,2) Prolaktin: 16,56 (gebe olmayan 2,8-29,02) (Postmenopozal 1,8-20,3) (gebe 9,7-208,5) Lh: 26,46 (Luteal faz 0,5-16,9) (Folikuler 1,9-12,5) (kontraseptifler 0,7-5,6) (hamile kadınlar<0,1-1,5) (postmenopozal 15,9-54,0) (siklus ortası piki 8,7-76,3) 21 yaşındayım son adet tarihim 28 Ocak. Şimdiye kadar adetlerim hep düzenliydi.1 martta hormon testi yaptırdım ve adet söktürücü kullanmaya başladım, bitti.10gün oldu daha adet olamadım.2. Kutuya başladım 2 gün geçti olmadım daha :(

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Op. Dr. Fatma Bozkurt
Op. Dr. Fatma Bozkurt
Kadın Hastalıkları ve Doğum

Merhaba geçmiş olsun. Kullandığınız ilacı bırakın. 1 hf içinde kanamanız başlar. Hala adet olmazsanız 1 hf sonunda muayene olmanız gerekiyor

4 Mayıs 2017 15:52
Op. Dr. Fatma Bozkurt
Op. Dr. Fatma Bozkurt Kadın Hastalıkları ve Doğum

Yazar toplam 16 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Labioblasti Op. Dr. Fatma Bozkurt
Hormon degerlerı Op. Dr. Fatma Bozkurt
Vajinada kaşıntı ve yanma Op. Dr. Fatma Bozkurt
Vajinal bozukluk Op. Dr. Fatma Bozkurt
Kıyafetli sekilde yakınlaşma Op. Dr. Fatma Bozkurt
Kadın Hastalıkları ve Doğum İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Tuba Tombul Kotancı Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Süheyl KONAVARD Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Ümran Özcan Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doç. Dr. Eser Çolak Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Günel Barut Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube