KC
Soru Sahibi
8 Aralık 2021 00:48

Acil bakar mısınız lütfen

07.12.2021 hormon sonuçlarım hocam. Gittiğim doktor hiç bir açıklama yapmadısadece ilaç yazdı ama ben araştırdım gebe kalmama gibi şeyler yazıyor. Bi bakar mısınız sorun var mı ? Luteinizan hormon (LH) Referans Aralığı Değer 15,79 Beta HCG (Serum/Plazma) Referans Aralığı Değer 0-5,6 < 0,100 mIU/mL Estradiol (E2₂) (İdrar) Referans Aralığı Değer 55,66 Follikül stimülan hormon (FSH) Referans Aralığı Değer 5,86 Prolaktin Referans Aralığı Değer 4,79-23,3 9,54 ng/mL TSH Referans Aralığı Değer 0,4-5,6 3,64 ulU/mL

0
1 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (1)
Op. Dr. Akin Savci
Op. Dr. Akin Savci
Kadın Hastalıkları ve Doğum

On fish değerinin referans değil çıkan sonucu yazmalisiniz

8 Aralık 2021 10:06
Op. Dr. Akin Savci
Op. Dr. Akin Savci Kadın Hastalıkları ve Doğum

Yazar toplam 7980 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Kızlık zarım bozulmuşmudur Op. Dr. Akin Savci
Hamilelikkkkk Op. Dr. Akin Savci
Gebelik ile ilgili Op. Dr. Akin Savci
Sarı renkli akıntı Op. Dr. Akin Savci
Kadın Hastalıkları ve Doğum İle İlgili Diğer Uzmanlar
Uzm. Dr. Tuba Tombul Kotancı Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Süheyl KONAVARD Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Ümran Özcan Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doç. Dr. Eser Çolak Kadın Hastalıkları ve Doğum
Op. Dr. Günel Barut Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube