Doktorsitesi.com

9 yıl evvel akıntım yoğundu,ilaç kullandım ve geçti.Ayrıca sipiralim vardı

FS

Fat*** S***

10 Eylül 2007
9 yıl evvel akıntım yoğundu,ilaç kullandım ve geçti.Ayrıca sipiralim vardı aldırdım.iyileşme olduktan sonra tekrar sipiral taktırdım.Bu sene haziran ayında akıntım yeniden yoğunlaştı.Smear testi yaptırdım.Sonuç inflamasyon(servisit) çıktı.Çeşitli antibiyotikler kullandım geçmedi.Şimdi ne yapmalıyım?
3 cevap
90 görüntülenme

Cevaplar (3)

Op. Dr. Hülya Erdem Biçmen
Op. Dr. Hülya Erdem Biçmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Fatma HANIM, Şayet rahim ağzında yaranız yoksa vaginal kültür antiobiogram ve geniş kapsamlı muayene önereceğim.Geçmiş olsun
11 Eylül 2007
FS
Daha önce sorunuma verdiğiniz yanıt üzerine doktora gittim.muayene oldum dokttor rahim ağazında yaramın olmadığını söyledi.Vajinal kültür sonucunda 72 saatte ureoplasma urealyticum üredi.Sifloks 500 ve cleocin vajinal krem verdi.Kullandım.Akıntım aynı yoğunlukta devam ediyor.Şimdi ne yapabilirim?
24 Eylül 2007
FS
Vajinal tedavi nedir?Açıklarsanız sevinirim.
26 Eylül 2007
Op. Dr. Hülya Erdem Biçmen
Op. Dr. Hülya Erdem Biçmen
Kadın Hastalıkları ve Doğum
VAGİNAL TEDAVİ DEĞİL VAGİNAL KÜLTÜR ANTOBOGRAM YAPTIRMALISINIZ
27 Eylül 2007