Doktorsitesi.com

18 haftalık ikizlere gebeyim.dr.ikili testi önermedi.ikili testten başka ik

BG

Bir*** G***

8 Haziran 2009
18 haftalık ikizlere gebeyim.dr.ikili testi önermedi.ikili testten başka ikizler için yapılabilecek başka bir test varmı?
2 cevap
47 görüntülenme

Cevaplar (2)

Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bebeklerin ense kalınlığı ölçüldü mü Ayrıca 18. haftaya gelmişşiniz ikili test zamanı zaten geçmiş Üçlü test de hemen hemen geçmek üzere Olan olmuş değil mi ?
8 Haziran 2009
BG
evet ense kalınlığı normal dedi.bugün tekrar dr. gittik.bebeklerden birisi diğerinden epey geride kalmış dedi.bu normalmi diye sorduk daha ileriki aşamalarda normaldi ama bu biraz erken oldu dedi.zaten bir annenin bütün çocukları birbirine benzemez biri zayıf olur biri şişman dedi.başka açıklama yapmadı ve başkada bir testten sözetmedi sadece demir ilacı verdi.çok endişeleniyorum ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
10 Haziran 2009
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Bu dönemde bebeklerden birisi diğerinden belirgin şekilde geri ise bebek sakatlığı veya bebek ölüm olasılığı çok yüksek olasılıktır.
11 Haziran 2009