Selülitlerle mücadelede en yeni sistem : lpg

Selülitlerle mücadelede en yeni sistem : lpg

Selülitlerle mücadelede en yeni sistem : LPG
En son teknoloji ile donatılmış olan bu yeni cihaz, merkezimizde deri altındaki düzensizlikleri, selülit denen portakal kabuğu görüntüsünü önemli derecede azaltmakta, derinin daha iyi kanlanmasına yardımcı olmaktadır. 14 seanslık bir programda bu alet ile vücudun geçici olarak incelmesi de mümkündür. Ancak yağ fazlalığı olan bölgelerin, kesin çözümünün "liposuction" olduğunu unutmamak gerekir. Bu cihazın kullanılması ile uygulama yapılan bölgelerin daha çabuk düzelmesi, ödemlerin erken çözülmesi, pütürlerin yumuşaması, derinin dolaşımını arttırıp diri kalması sağlanmaktadır.

LPG ayrıca;
Lenf drenajı, Fibrotik bölgelerin yumuşatılması,
Varislerden kaynaklanan bacak ağrıları
Ödemli venöz (toplardamar) yetersizlik
Travmaya bağlı ödemlerin erken çözülmesi,
Skarların yumuşatılması gibi birçok konuda da yardımcı olmaktadır.

LPG

Aspirasyon (vakumlama) ve dönen yapıları içinde barındıran özel bir cihaz vasıtası ile deri ve yağ dokusuna negatif basınç uygulayan etkili bir masaj cihazıdır. Uygulandığı alanda mekanik ve pnömotik etki ile deri ve yağ dokusunu hareketlendirerek selülitlerin çözülmesini, dokunun sıkılaşmasını ve toparlanmasını ve böylece görüntünün iyileşerek vücudun şekil kazanmasını sağlar.
LPG özellikle popo düşüklüğünde, basen çıkıntısında, karın sarkmalarında ve bacak içi gevşekliklerinde etkili bir sekonder tıbbi metottur.

Ortalama 6–10 seans ile problemli bölgede  3–8 cm. incelme görmek mümkündür.

Bu makale 7 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. İbrahim Oskui

Op. Dr. İbrahim OSKUİ, lisans öncesi öğrenimlerini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1983 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Yine aynı fakülteden  1985 yılında Genel Cerrahi uzmanlığını, 1993 yılında ise Plastik Cerrahi uzmanlığını almıştır. Mesleki hayatı boyunca Genel Cerrahi ve Plastik Cerrahi alanında sayısız başarılı operasyona imza atmış olan Op. Dr. İbrahim OSKUİ, mesleki çalışmalarına 1993 yılından beri Beyoğlu'nda bulunan özel kliniğinde devam etmektedir. Yüz - karın germe, meme ameliyatları, burun ve kulak ameliyatları, göz etrafı kırışıklıkları ve torbaları, çene ve elmacık kemikleri büyütülmesi, erken ve geç yanık tedavisi, deri ve yumuşak doku kanserleri, diyabetik yaralar, normal doğum sırasında oluşan vajinal yırtık ve deformasyonların düzeltilmesi ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
facebook
youtube
Etiketler
Lenf drenajı
Op. Dr. İbrahim Oskui
Op. Dr. İbrahim Oskui
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube