Medikal cilt bakımı/anti-aging bakım nedir?

Medikal cilt bakımı/anti-aging bakım nedir?

- Zamanla yıpranıp ,sağlığını kaybeden cildimize formunu geri kazandırmak ,nem, vitamin ve mineral desteği sağlamaktır.

Medikal cilt bakımı; tüm cilt tiplerinin özel ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiş bir anti-aging bakım işlemidir. Cildimizi geleceğe hazırlamak adına 30 yaş ve sonrası için idealdir. İyi sonuçlar için 4-6 seans uygulanmalıdır.

Medikal cilt bakımı profesyonel bir bakım olduğu için anında etkisini gösterir. Neme doyurulan ve kuvvetli anti- oksidanlar tarafından toksinlerden arındırılan cilt anında ışıldar. Bununla birlikte ölü deri, siyah noktalar, ciltteki ton farkları, akne izleri, ince kırışıklıkların tedavisinde olumlu sonuçlar sağlar.Özellikle mevsim geçişlerinde yapılması, cildi yeni mevsime hazırlamasına yardımcı olur.

Bu makale 11 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Sultan Karakucak

Dr. Sultan KARAKUCAK, tıp eğitimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır.

2005 yılında eşi ve meslektaşı Dr. Mustafa KARAKUCAK ile beraber MEZO CENTER güzellik merkezini kurarak estetik ve güzellik sektöründe aktif çalışmalarına başlamış olan Dr. Sultan KARAKUCAK, 2010 yılında yönetmelik değişikliği nedeniyle isim değişikliğine giderek Karakucak Polikliniği adıyla aynı kurumda estetik ve güzellik sektöründe hizmet vermeye devam etmiştir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Dr. Sultan Karakucak
Dr. Sultan Karakucak
Mersin - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube