Kıbrıs tüp bebek başarı oranlarımız

Kıbrıs tüp bebek başarı oranlarımız
Başarı Tablomuz

Başarı Tablomuz
2009-2010 Yılı Tedavi ettiğimiz hasta sayısı 972
2009 - 2010 Hamilelik Oranlarımız

 


Hasta Yaşı

IVF

Yumurta Don.

Sperm Don.

Cinsiyet Seçimi

20-29

68

78

73

65

30-34

64

72

66

60

35-39

57

68

60

52

40-44

45

65

45

30

45 -

30

60

30

20

 

 

Tabloda da görüldüğü gibi hastanemizin verdiği oranlar geçekten bir hizmet ürünüdür. Bu hizmet kısırlık sorunu yaşayan bir çifte sorunun üstesinden gelmede yardımcı olmak ve bunu gerçekleştirirken başarılı olunsa da olunmasa da mümkün olan en kaliteli hizmeti sunmaktır.

Bizler Doğuş Hastanesi olarak amacımız hastalarımızın nasıl  tatmin olacağı  ve memnun bir şekilde  tedavi yolları hakkında bilgilendirilmesi , uygulanacak olan tedavi  için ise  dünya standartlarında  mümkün olan en üst düzey tıbbi hizmetin verilmesini kendimize prensip saymaktayız.

 

Bir merkezin kalitesinden ve başarısından söz ederken hastanın görmediği ve bilmediği pek çok faktör göz önüne alınmalıdır. Başarının belki de en önemli anahtarı laboratuardır.

Laboratuarda kullanılan yöntem ve ekipmanın kalitesi gebelik sonuçlarını direk olarak etkiler. Tüp bebek uygulamalarında laboratuarda gelişen embriyo son derece hassastır.

Embriyonun içinde tutulduğu inkübatör'lerdeki hava ve nem oranları, laboratuar içindeki kontrollü hava akımları, personelin kıyafeti ve en önemlisi personelin deneyimi son derece önemlidir.

Bir tüp bebek merkezinin kalitesini çalışanları sağlar. Bu nedenle doktorundan hasta bakıcısına kadar tüm personel yaptığı işin öneminin bilincinde olmalıdır. Merkezin görünen kalitesinin yanı sıra bilimsel kalitesinden söz etmek de gerekir.

Her konuda olduğu gibi tüp bebek uygulamaları açısından da uluslararası kalite standartlarını belirlemek çok önemlidir bu konuda günümüzdeki kalite standardı  ISO 9001 Certified olmamaız bizim en büyük gurur kaynaklarımızın biridir.
Mutluluğunuz İçin Hayallerinizi Ertelemeyin...

Bu makale 8 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Şevket Alptürk

Op. Dr. Şevket Alptürk
Op. Dr. Şevket Alptürk
Lefkoşa - Histoloji ve Embriyoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube