G-shot (orgazm aşısı)

G-shot (orgazm aşısı)

Son dönemlerde kadınların kendilerini fark etmesi, bu fark ediş ile birlikte ortaya çıkan haz alma ve orgazm problemlerinde de artış görmekteyiz. Çözümü konusunda aklınızda çok fazla soru olduğunu biliyorum.

G Noktası, vajinanın girişinden 4-5 cm kadar içeride ve üst kısmında bulunur. Yapısında yoğun sinir barındıran bu bölgenin uyarılmasıyla, kadınların haz alması ve orgazm olması sağlanır. G-SHOT uygulamasında kullanılan ve özel olarak hazırlanan dolgu maddeleri sayesinde, G Noktasının 2-4 kat büyümesi sağlanmaktadır. Bu aşamada doğru alanlara uygulamanın yapılması çok önemlidir. Lokal anestezi altında yapılan işlem yaklaşık 10-15 dakika kadar sürerken, dolgu maddelerinin enjekte edilmesi ise saniyeler sürmektedir. Bu konu hakkında her ne kadar yapılan bir yayın olmasa da, yapılan araştırmalar sonucunda olumlu etkileri yadsınamayacak kadar fazladır.

GSHOT cerrahi bir uygulama değildir. Orgazm Aşısı olarak da adlandırılan bu uygulama, haz alma yolunda hanımlar için oldukça etkilidir. Etkinliği yaklaşık olarak 4-8 ay kadar sürebilmektedir. Sonucundan tatmin olan hastalara uygulama tekrar edilebilir.

Uygulamadan önce hastanın genel durumu değerlendirilerek, problemin altında yatan başka etkenler olup olmadığı değerlendirilir. Doğru uygulamanın doğru hastaya yapılması çok önemlidir.

G-SHOT uygulamasını önermediğimiz durumlar:

Gebelik, 

Hyaluronik asid alerjisi olanlar,

Hiç orgazm yaşamamış olanlar, (Temel bilgi veya deneyim eksiklikleri vardır)

Cinsellikle alakalı yüksek beklentisi olanlar,

İleri vajinal genişliği olan kadınlar. (Bu hastalar genellikle cerrahi operasyonlardan fayda görmektedirler).

Bu makale 13 Temmuz 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Op. Dr. Burcu Çetinkaya

  2000 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2001-2004 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anestezi ve Reanimasyon İhtisası, 2004-2009 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Katip Çelebi Üniversitesi ) Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisası yaptı. 2009 yılında Ege Üniversitesi’nde Endo-Laparoskopik Cerrahi Eğitimi aldı.2015 yılında İsviçre Riccon Academy Psikoloji Eğitimi ve Cinsel Terapi Danışmanlığı konusunda sertifikasyonunu tamamladı. 2017 yılında Amerika Nortwest Ünivesitesinde Psikoloji Eğitimini tamamladı. Hipnoz ve Hipnoterapi Eğitimi aldı. 2018 yılında Amerika’da Pasific Üniversitesi’nde Psikoterapi CEO Sertifikasyon ve Mesleki Eğitim Akreditasyonunu tamamladı. Dublin Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans ve Doktorasını tamamladı . Adli Psikolo ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Orgazm
Op. Dr. Burcu Çetinkaya
Op. Dr. Burcu Çetinkaya
İstanbul - Kadın Hastalıkları ve Doğum
Facebook Twitter Instagram Youtube