Fotona lazer

Neden Fotona SP Dynamis Lazer Cihazı? Lazer teknolojisinde 50 yılı aşkın deneyimiyle, Fotona'nın estetik lazer sistemleri serisi,yenilik ve performans düzeyleriyle sektörü ileriye taşıyor.

Fotona lazer

Neden Fotona SP Dynamis Lazer Cihazı?

Lazer teknolojisinde 50 yılı aşkın deneyimiyle, Fotona'nın estetik lazer sistemleri serisi,yenilik ve performans düzeyleriyle sektörü ileriye taşıyor.

Bilime dayalı bir yaklaşım kullanan ve en iyi üniversiteler ve tıbbi araştırma merkezleriyle yakın işbirliği içinde çalışan Fotona, her estetik uygulama için optimum enerji dağıtımına izin veren ve yan etki olmaksızın üstün sonuçlar sağlayanteknolojilere öncülük etmiştir.

Şirket, Er:YAG ve Q-anahtarlı lazer teknolojileri alanlarında dünya lideri olarak tanınmaktadır. Fotona, en gelişmiş çok uygulamalı estetik lazer sistemini ( SP Dynamis ), yüz estetiği tedavilerine özel yeni nesil Er:YAG ve Nd:YAG estetik lazer dalga boylarıile piyasaya sunulmuştur. Fotona, iki tamamlayıcı lazer dalga boyunu (Er:YAG ve Nd:YAG) tek bir sistemde sunan ilk üreticidir.Her iki dalga boyunu tek bir tedavide birleştirmek, her bir lazer dalga boyunun benzersiz lazer-doku etkileşim özelliklerinden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlar ve üstün klinik sonuçlar elde etmek için lazer destekli tedavilerin sonucunu önemli ölçüde arttırır.

Cilt yenileme ve gençleştirme, damarlar ve vasküler lezyonlar, kalıcı tüy azaltma ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli estetik tedaviler için yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Er:YAG Lazerler – Yüzeyel Lezyonların Tedavisinde

Fotona'nın Er:YAG lazer dalga boyu, cilt hücrelerindeki su içeriği tarafından seçici olarak emilerek epidermisin son derece hassas, mikro katmanablasyonuna olanak tanır. Bu, tedavi edilen cildin sıkılaşmasına ve dermiste yeni kollajen üretimini uyarmasına neden olur. Genel sonuç, daha pürüzsüz ve daha sıkı olan yeni cilt formlarıdır.

Fotona'nınVSP teknolojisi, uygulayıcının soğuk ablasyondan kombine ablatif ve termal tedaviye ve hatta dermisin derinliklerinde tamamen termal, ablatif olmayan cilt gençleştirmeye kadar değişen çeşitli çalışma modlarını seçmesini sağlar. Fotona Er:YAG lazerleri böylece uygulayıcıya mümkün olan en geniş cilt gençleştirme tedavileri yelpazesini sunar (kollajen yeniden şekillendirme, cilt sıkılaştırma, hafif peeling vb.).

Er: YAG Lazer Kullanım Alanları

  • Kırışıklık Tedavisi
  • Cilt yenileme ve sıkılaştırma
  • Çatlak tedavisi
  • Sivilce izi tedavisi
  • Deri yüzeyinde hasar oluşturmadan yenileme
  • Yüzeyel ve derin cilt soyma (peeling)
  • Yara izi, yanık izi tedavisi
  • Hipertrofik (ciltten kabarık)izlerin tedavisi
  • Nevüs, siğil, seboreik keratoz gibi iyi huylu lezyonların tedavisinde etkilidir.

Nd:YAG Lazerler – Derin Yapıların Tedavisinde

Fotona'nın Nd:YAG lazer ışığı, derindeki damarlar ve kıl folikülleri gibi en derin cilt yapılarını bile seçici olarak hedeflemek için cildin daha derinlerine nüfuz eder. Lazerin termal enerjisi onları istenen etkinin elde edildiği bir noktaya kadar ısıtır.

Nd: YAG laser kullanım alanları

  • Non-ablatif (yara oluşturmadan) cilt yenileme
  • İnce kılcal damarlar telenjiektaziler (İnce yüzeyel olanlar)
  • Örümcek damarlar (spider anjioma)
  • Skar ve iz tedavisi, sivilce izi tedavisi
  • Tırnak mantarı tedavisinde etkilidir.

Bu makale 12 Aralık 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Fuat Yüksel

Prof. Dr. Fuat YÜKSEL, 1964 yılında Ankara'da doğmuştur. Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1988'de yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 2 yıl boyunca İzmit - Kandıra'da pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 1991-1996 yılları arasında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisasını yapmış ve Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur. Prof. Dr. Fuat YÜKSEL, 1996-1997 yılları arasında Diyarbakır Asker Hastanesi'nde Uzman olarak askerlik vazifesini yerine getirmiştir. 1997 yılında İstanbul GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. 1999-2000 yılları arasında ABD-Georgia'da (Atlanta) Emory Üniversitesi'nde Prof. Dr. J. Bostwick III'ün yanında gözlemci olarak çalışmalar yapmıştır. 2003 yılı Mart ayında Doçent, 2009 ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Fotona Lazer
Prof. Dr. Fuat Yüksel
Prof. Dr. Fuat Yüksel
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube