Biorezonans ile migren tedavisi

Biorezonans ile migren tedavisi

   Biorezonans ile migren tedavisi, kişinin ağrılarına bağlı olarak birkaç seansta tamamlanabilen bir terapidir. Şiddetli baş ağrısı olarak da bilinen migren, ciddi rahatsızlıkların yaşanmasına neden olmaktadır.

Baş ağrıları arasında sıkça görülen ve kişilerde ciddi anlamda rahatsızlıklara yol açan migren; diğer baş ağrılarından farklı olarak soğuk terleme ile gelerek, yüzün yarı bölümünü kapsayan bir ağrıdır. Başın sadece yarım bir bölümünü kapladığı için “yarım baş ağrısı” olarak da tabir edilen migren ağrıları, bazı kişilerde; göz, dudak, ense ve sırt ağrıları da görülebilmektedir. Biorezonans ile migren terapisi, sorunun asıl kaynağına inerek, ağrılara neden olan hücrelere nötr enerji yüklenmesi ile yapılmaktadır.

Biorezonans ile Migren Tedavisi Nasıl Yapılır?

   Klasik migren tedavilerinde genellikle ilaçlı tedavi uygulanır. İlaçlar da zaman zaman bazı kişilerde farklı yan etkilere neden olabildiği için tedavide başarı oranı çok daha düşük olur. Ancak biorezonans ile migren tedavisi, ilaçsız yapılan bir yöntem olmakla birlikte yan etkileri bulunmayan bir tedavi türüdür. Migren tedavisi yapılmadan önce diğer rahatsızlıklarda olduğu gibi hastadan kan tahlilleri istenir ve bu tahliller değerlendirilerek migreni tetikleyen maddeler saptanır. Daha sonra ise bu maddelere karşı nötr radyo frekansları gönderilerek ağrıların oluşması engellenir.

Migren Tedavisi Ne Kadar Sürer?

   Biorezonans ile migren tedavisi, kişinin hastalık boyutuna göre değişmektedir. Genellikle 10 ile 12 hafta arasında değişen seanslarda tamamlanan migren tedavisi, ihtiyaç duyulması halinde, daha sonraki süreçlerde, belli zaman aralıklarında destekleyici terapiler uygulanır.

Biorezonans migren tedavisi, sadece ağrılara yönelik yapılmaz. Aynı zamanda hastalığı tetikleyen stres, depresyon ve anksiyeteye gibi rahatsızlıklara yönelik de terapi uygulanarak kişinin rahatlaması sağlanmaktadır. Bu sayede yaşanan ağrıların giderilmesi çok daha rahat bir hale getirilir. Migren, sadece stres ya da anskiyete kaynaklı durumlarda kendini göstermez. Bununla birlikte migreni tetikleyen bazı gıdalar da bulunmaktadır. Her insanda olmasa da bazı insanlarda görülebilen bu duruma karşı, biorezonans ile gıda terapisi uygulanır. Buradaki amaç; kişinin bağımlı olduğu ancak migren ağrılarına neden olan gıdalardan uzaklaşmasını sağlamaktır.

Bu makale 25 Mart 2021 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Tuğba Kılıç

Uzm. Dr. Tuğba Kılıç, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Gaziantep Üniversitesi'nde tamamlayarak Fizyoloji Uzmanı olmuştur. Uzm. Dr. Tuğba Kılıç, Gaziantep'de sahibi olduğu Özel Muayenehane'de hastalarına hizmet vermektedir. H. Katıldığı Kongreler :  Ulusal Tıp Araştırma Görevlileri Kongresi,2011 Gaziantep Ulusal fizyoloji kongresi 2012,Trabzon Ulusal fizyoloji kongresi 2013,Hacettepe Egzersiz Fizyolojisi sempozyumu,2013 Marmara Egzersiz Fizyolojisi sempozyumu,2015 Konya (Selçuk) Ankara Akupunktur Tamamlayıcı Tıp derneği 2017 I.Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi(İstanbul) II. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi(İstanbul) Dünya Akupunktur Kongresi 2019 (Antalya) ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
Migren çeşitleri
Uzm. Dr. Tuğba Kılıç
Uzm. Dr. Tuğba Kılıç
Gaziantep - Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp
Facebook Twitter Instagram Youtube