Andulasyon terapi

Andulasyon terapi

Andulasyon, biyofiziksel prensiplere dayanan yeni jenerasyon terapi yöntemlerinden biridir. Andulasyon mekanik vibrasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşmaktadır. Andulasyon teknolojisi, bilim insanları, üniversite klinikleri ve doktorlar arasındaki yakın işbirliği ile birlikte geliştirilmiştir. Andulasyon terapisi yalnızca belirli bir organ veya bir organ sistemi üzerinde etki göstermek yerine, organizmanın önemli fonksiyonlarının üzerinde bütüncül olarak pozitif bir etki sağlamaktadır. Bu açıdan Andulasyon, sağlığımızı yeniden kazanmamızın ve sürdürmemizin temelini oluşturmaktadır.

Andulasyon, kronik şikayetleri ortadan kaldırmak amacıyla geniş bir frekans alanından insan dokusunda biyolojik rezonans titreşimleri üreten çok özel bir terapi metodudur.

5 biyofiziksel çalışma prensibi bulunmaktadır;
- Hücre aktivasyonu
- Endorfin sinyalleri ile ağrı yönetimi
- Daha iyi bir kan dolaşımı
- Gevşeme mekanizmalarının aktivasyonu
- Lenf akışının uyarılması

Andulasyon Terapi Sistemi'nin en önemli etki mekanizmalarından biri de , iç organlardaki frekans etkisini kullanarak sağlığınıza katkı sağlamasıdır.
Gerginlik ve fibromiyaji, bel fıtıkları, ağrılar, metabolik bozukluklar, lenfatik dolaşım problemleri, karın bölgesinde yağlanma, bacaklarda dolaşım bozuklukları ve selülit, bedende yıkıma yol açan negatif stres, migren tipi baş ağrıları, siyatik tipi romatizmalar, uyku bozuklukları gibi sorunlarda büyük bir başarıyla uygulanmaktadır.

Bu makale 4 Ekim 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Ceyhun Dündar

Dr.Ceyhun Dündar, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. 

Mesleki çalışmalarına Özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.
 

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
facebook
Etiketler
andulasyon
Dr. Ceyhun Dündar
Dr. Ceyhun Dündar
İstanbul - Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp
Facebook Twitter Instagram Youtube