Ağır metal tespiti için bioscan

Ağır metal tespiti için bioscan

Maalesef modern yaşamın her alanında ağır metallere maruz kalıyoruz. Aldığımız nefesde, yediklerimizde ve içtiklerimizde, kullandığımız kozmetik ürünlerle dahi ağır metal zehirlenmesine maruz kalıyoruz. Vücudumuza giren ağır metaller hücre içine kadar girebiliyor ve yerleşiyor. Hücre içine giren ağır metaller mitokondrilerimizin enerji üretimini bozuyor. Bu durumda sürekli halsizlik yorgunluk ve yaygın ağrılar başlıyor. Daha ileri durumda konsantrasyon bozukluğu, depresyon ve otoimmun hastalıklar baş gösteriyor. Ağır metal tespiti sonrası iyi bir Şelasyonu yani arındırma tedavisi yapılmalıdır.  Ağır metal tespiti için özel kan tetkikleri yapılabileceği gibi kan almadan 2 dak süren BİOSCAN ile tarama da yapılabilir.

Bu makale 25 Kasım 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ellialtıoğlu

Yard. Doç. Dr. Ayşegül ELLİALTIOĞLU, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1996 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı'nda tamamlamıştır.

Beşyüzevler Hayat Hastanesi, Galatasaray Spor Klünü, Esenler Hayat Hastanesi, Özel İstanbul Hospital, Özel Akgün Tem Hospital ,Özel Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi gibi bir çok kurumda görev almış olan Yard. Doç. Dr. Ayşegül ELLİALTIOĞLU, mesleki çalışmalarına İstanbul/Bakırköy'de bulunan Muayenehane & Ozon Sağlık Merkezi'nde devam etmektedir.

İnstagram : dr.aysegulellialtioglu

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
youtube
facebook
Etiketler
Fibromiyalji
Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ellialtıoğlu
Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ellialtıoğlu
İstanbul - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Facebook Twitter Instagram Youtube