21. yüzyılın sağlık kaynağı

21. yüzyılın sağlık kaynağı

Ozonterapi sağlıklı insanlar için ne anlam ifade eder? Benim için gerekli mi derseniz; bu aslında” vücudumuz için yapılabilecek olan en önemli bakımdır” diyebilirim. Arabamızın bakımını ihmal etmemeye çalışıyoruz ve yılda 1 veya 2 kere servise götürüyoruz değil mi?

Peki en önemli varlığımız , vücudumuz için ne yapıyoruz? Aslında itiraf etmek lazım ki bir çoğumuz hiçbir şey yapmıyoruz ve yapmadığımız gibi onu hor ve kötü kullanıyoruz. Ancak bir hastalık olduğunda hatırlıyoruz. Artık giderek daha kötü beslediğimiz bir gerçek. Neredeyse yediğimiz içtiğimiz ve soluduğumuz her şeyde vücuda zararlı istenmeyen maddeler var ve biz farkında olmadan bu maddelerin bombardımanı altındayız . Sigara kullanımı, stress, hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme toksik birikimimizi arttırıyor. Amerikada yapılan bir araştırmada her yıl ortalama olarak 2 kilo kadar toksik (zehirli) maddeyi (zirai ilaç ve hormonlar ,alkol,egsoz ve sigara dumanları vs.)vücudumuza aldığımız ortaya çıktı. Vücuttan bir kısmı atılabilse de atılamayan kısımları birikerek hücrelerimizdeki suyu toksik çamur deryası haline getirirler. Bu durumda,hücrelerimize gelen oksijenden de yeterli miktarda faydalanamayız ve enerji üretimimiz azalır. Bu da kronik yorgunlukların ve erken yaşlanmanın en önemli nedenlerinden biridir.

Peki toksinlerden arınmak, zinde, sağlıklı ve genç kalabilmek için ne yapmamız lazım?

Ozonterapi ,burada imdadımıza yetişiyor.Kullanılan multi vitamin ve antioksidan desteklerinden kat kat yüksek oranda fayda sağlıyor. Ozonterapi ile anti oksidan sistem maksimum kapasitesine ulaşıyor.Hücreler toksik çamur deryasından kurtularak yeniden nefes almaya başlıyor daha fazla enerji üretmeye başlıyor.Yani aslında hücrelerimiz detox oluyor.Bütün vücuda yayılan bu güçlü detox etki hem kronik yorgunluklardan kurtulup enerji kazanmamıza hem bütün hücrelerde bir yenilenmeye ve ciltte şaşırtıcı olumlu değişikliklere neden oluyor.İçten gelen sağlığın yüzümüze yansıması şeklinde,daha temiz,pürüzsüz,sıkı ama yumuşak ve sağlıklı görünümlü bir cilde kavuşabiliyorsunuz. Bütün bunların yanısıra, ozonterapi, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, hormon ve enzim üretimini düzenliyor, sinirleri sakinleştiriyor, vücut ağrılarını azaltıyor ve uyku kalitesini arttırıyor.Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı güçlendiriyor. Karaciğer üzerinde çok olumlu etkileri var.100 ün üzerinde hastalıkta tek başına veya diğer ilaçlarla birlikte hızlı ve etkili bir çözüm sunarken aynı zamanda sağlıklı insanlarda da ultrapreventif (yüksek etkinlikte hastalıklardan koruyucu) ve antiaging amaçlı kullanılıyor. Bu etkileri ile ozon tedavisi, geleceğin sağlık ve gençlik kaynağı övgüsünü hakkediyor.

Bu makale 18 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Başar Şenyüz

Dr. Başar ŞENYÜZ, 1 Ocak 1967 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlkokulu İstanbul’da orta okul ve liseyi ise Antalya'da tamamlamıştır. Lisans öncesi eğitiminin ardından Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başlamış olduğu tıp eğitimini 1991 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. Elmalı Verem Savaş Dispanseri'nde, 112 Acil Servis'te ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde 15 sene hizmet vermiştir. Daha sonra tam gün yasası nedeniyle devlette çalışmayı bırakmış ve ozon tedavisi çalışmalarıma ağırlık vermiştir. Ozon tedavisi çalışmalarına başlamadan önce 8 aylık bir araştırma süresinin ardından Türk ve Alman doktorlardan 3 ayrı eğitim almış ve eğitiminin ardından 15 gün ozonterapi kliniğinde çalışarak bizzat kendisi hasta memnuniyetlerine şahit olmuştur. Bu klinik deneyiminin ardından 2006 yılında Antalya' ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Dr. Başar Şenyüz
Dr. Başar Şenyüz
Antalya - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube