Dr.

Orhan ÇAŞKURLU

Dahiliye - İç Hastalıkları, İstanbul / Kadıköy

Dr. Orhan ÇAŞKURLU İstanbul'da Dahiliye - İç Hastalıkları alanında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

11 Profil Görüntüleme

Son 30 günlük profil görüntülenme.

0 Takvim Talebi

Toplam randevu takvimi talebi.

Bu hekim siz misiniz?

Hemen bilgilerinizi güncelleyin

Bilgilerinizi güncelleyin!



Bu uzman henüz Doktorsitesi.com üzerinden online randevu kabul etmiyor.

E-mail adresinizi bırakın ve uzman randevu kabul etmeye başlayınca sizi bilgilendireceğiz.

 

Doktorun İletişim bilgileri

Dr Orhan ÇAŞKURLU Hakkında

Diploma aldığı kurum

  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

Uzmanlık Alanları

Doktor Hakkında Yapılan Yorumlar (0)

Doktor hakkındaki değerlendirmeler yalnızca hastalar/danışanlar tarafından yapılabilmektedir.
0 görüş bulundu.

Bu doktor hakkındaki görüşlerinizi yazın ve uzmana puan verin.


Doktor Tarafından Son Cevaplanan Sorular

Kan degeri

Orhan bey merhaba, 45 gün önce doğum yaptım. doktoruma kontrole gittiğimde kan testi yapıldı sonuclar söyle wbc: 4.19 rbc: 5.2 hgb :12,6 hct: 39.7 bunlar normal degerlerde. fakat mcv: 76,1 referans değerler(80-95) mch:24.1. (25-34) rdw-sd. :47,5. (35,0-46,3) rdw-cv: 17,4 (11,2-15,0) feritinin :12 no... Devamı >>

Karbonmonoksit

İyi günler. balkonda iki sayfa kağıt yakmaya çalıştım. defalarca söndü. ben de defalarca yaktım; uzun süre boyunca köz olarak kaldı tekrar tekrar yaktım ve içeri girdim; birazını da banyoda yaktım. bu işlem 15 dakika civarı sürdü. karbonmonoksit zehirlenmesi için bundan fazlası mı gerekli? Devamı >>

Wegener teşhisi

Merhaba sayin hocam ben size sivastan yaziyorum .benim kardeşimden wegenerden şüphe ediliyor üç defa c- anca tahlili yapildi.bunun ikisi sivas cumhuriyet üniversitesinde diğeride ankara düzen lab yapildi üçünün sonuçuda pozitif çikti.çiğerlerde 1cm olmak üzere bir kaç tane nodül var.ayrica vücudunda... Devamı >>

Hiper tansiyon,kansızlık

Sayın doktorum annem 05.05.1958 doğumlu. doktorların bana verdiği bilgiler göre hiper tansiyon,şeker ve kansızlık mevcut.kansızlık sorunum 25 yaşımdan beri sürekli yaşadığım bir sorun. kullandığım ilaçlar : şeker ölçüm çubukları metformın... Devamı >>

1/2 | Toplam 7 kayıt bulundu.

.