Sorularda Ara

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

toraks bt tetkiki (+c)

POZİTRON EMİSYON TOMOGRAFİ(PET RAPORU) -mediastende aortikopulmoner pencerede,sag pulmoner ligamentte büyügü 16x11 mm boyutunda yogun hipermetobolik aktivite gösteren multipl lenf nodları(metastaz?), -sag akciger alt ve orta lob bronşları arasında 23x24 mm boyutunda yogun hipermetobolik aktivite gösteren düzgün sınırlı nodüler lezyon (primer malign proçes?) -sagda daha belirgin olmak üzere her iki akcigerde büyügü 13x10 mm boyutunda yogun hafif-orta düzeyde hipermetobolik aktivite gösteren multipl nodüler lezyonlar (metastaz?) TORAKS BT TETKİKİ (+C) kalp normal büyüklüktedir.Trekea ve ana bronşlar açıktır.Ana vasküler yapılar normaldir.Mediastende en belirgini prekarinal bölgede kısa aksı 10 mm boyutunda olmak üzere birkaç lenf nodu mevcutt...

15 Şubat 2014 16:36
Uzm. Dr. Ayten İşlek Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayten İşlek tarafından cevaplandı.

33 yaşındayım zatürre geçirdim

33 yaşındayım öğretmenim. bu yaz zatürre geçirdim. şimdi ise 20 gündür gribi atamadım. az miktarda balgam geliyor tekrar zatürre olma endişesindeyim. zatürre aşısı yaptırmalı mıyım? ben Kayseri'de yaşıyorum siz hangi hastanede görev yapıyorsunuz hocam?

3 Ocak 2014 11:44
Uzm. Dr. Ayten İşlek Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayten İşlek tarafından cevaplandı.

hocam merhaba.Ben KAYSERİ den yazıyorum.benim sağ göğüs kaburgamın üstünde

hocam merhaba.Ben KAYSERİ den yazıyorum.benim sağ göğüs kaburgamın üstündesadece bir noktada iki aydır bir ağrı var.elimi değince yataktan kalkarken ağrıyor.normalde ağrı yok doktora gittim kas ağrısı dedi kas gevşedici ağrı kesici verdi ama hiç faydası olmadı bendeki ağrı ne olabilir?şimdiden teşekkür eder hayırlı işler dilerim.

16 Mayıs 2011 11:50
Uzm. Dr. Ayten İşlek Doktora Sor

Uzm. Dr. Ayten İşlek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube