Sorularda Ara
Branş

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Sınav Kaygısı

Merhaba hocam,oğlum bu yıl LGS’ye girdi.Sınavdan 2 hafta önce gece uykusuzlukları, mide bulantısı ve ağrısı başladı.Yüzde 2’lik dilime girdi ancak ben ilerki sınavları için endişeliyim.Aynı durum üniversitesi sınavları için de yaşansın istemiyorum.Bunun için şimdiden mi tedavi edilmeli,oğlum tedaviye başlarsak bu sonucu başarısızlık gibi mi yorumlar bilemedim.Şimdiden teşekkürler.

5 Temmuz 2021 01:15
Psk. Derya Çiçek Doktora Sor

Psk. Derya Çiçek tarafından cevaplandı.

Bilgi edinme

Merhaba Derya Hanım, terapi seans ücreti hakkında bilgilendirebilir misiniz? Teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Melike D.

10 Şubat 2021 00:23
Psk. Derya Çiçek Doktora Sor

Psk. Derya Çiçek tarafından cevaplandı.

Psikolojik

Mhb hocam servet ben ürnek hocan ben şimdi her hangi bişey yaptığımda veya süylediğimde sanki onu daha önce yapmışgibi ve süylemişim gibi hissediyorum ama bu sürekli olmuyor bazen sizce bu bi tür hastalıkmı yoksa hocam psikolojik bişeymi saygılarımla.

21 Eylül 2020 00:15
Psk. Derya Çiçek Doktora Sor

Psk. Derya Çiçek tarafından cevaplandı.

Aile sorunları

Derya Hocam Merhabalar Ben uğur bizim 15 aylık bir bebegim iz var ve eşim doğum sonrası hala adet olmadı bilmiyorum bunun bir etkisi varmıdır. Ancak aşırı gergin ve sinirli fiziksel tepki ve yüksek sesli bagırmalar yaşıyoruz. 15 aylık bebegimizde aynı tepkilerden almış oluyor. Ve geceleri korku ile uyanmalar ve ağlamayarak yerinden fırlamalar yapıyor. Doğum olduğu günden bugüne kadar cinsel ilişkiye giremedim eşimle aşırı istemsizlik ve bana nefret edercesine davranmaları benide rahatsız eder boyutlara geldi. Çocuğumuzu bu olumsuz ortamda büyütmek istemiyorum. Pedegog ile görüşmeden önce kendi sorunlarımızın neler olduğu hakkında veya ne yapabiliriz? Bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz? Yoksa öncelikle Pedegog ile mi görüşmeliyim? Teşek...

26 Nisan 2020 11:44
Psk. Derya Çiçek Doktora Sor

Psk. Derya Çiçek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube