Veteriner - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yavru Kedi Sahiplenme

Merhaba şu an tatil yerindeyiz. Bahcemizde 2 aylık yavru kediler ve anneleri var. Yavru kedinin tekini eve götürmek sahiplenmek istiyorum. Yavrular mama yiyorlar ama annelerini de emiyorlar. Fakat bizim de gitme zamanımız geldi. 1)Yavru kediyi ayırmam travma yaratır mı? 2)Elime aldıgımda cok miyavlıyor bu alıskanlıgından nasıl vazgecirebiliriz? 3)Kedilerle yolculuk yaptıgımız icin biliyorum ki yol boyunca huzursuz olup miyavlıyorlar. Yavru bu yola dayanabilir mi? Korkudan ölür mü) :( sorularmı cevaplarsanız cok sevinirim.

25 Ağustos 2017 11:29

Mama secimi

Merhaba 2.5 yaşında erkek kısırlaştırmamış erkek İran kedim var şu aralar idrar yolu enfeksiyonu ve hemen arkasından kabızlık yaşadı bağırsak tembelliği teşhisi konuldu serumlar aldı hep N&D düşük tahıllısını veriyordum 5 6 aydır mamadan kaynaklı olabilir mi diye endişelendim değiştirmek istiyorum hairball mama mı almam gerek ve şuan bu durumu sindirim sorunu yaşamışken mama değişikliği yapmam doğru olur mu bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

19 Ağustos 2017 23:13

Ördeğimin ayağı incindi

Yürürken ördeğime çarptım ve ayağı incinmiş eskisi gibi yuruyemiyor ne yapmalıyım ? Hep pesimden gelirdi artık gelmiyor hemen kendini yere bırakıyor.

2 Mayıs 2017 14:10
Facebook Twitter Instagram Youtube