Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Büyük abdestle birlikte meni gelmesi

Hocam merhabalar benim sorunum büyük abdestle birlikte meni gelmesi her büyük abdestte bu durum tekrar ediyor günlük boşalmama rağmen bu hep aynı prostat iltihabı nım da bir belirtisi bu bildiğim kadarıyla ama diğer belirtileri bende mevcut değil yanma sık idrara Çıkma ve idrar hissi yok sadece büyük abdest sıradında meni geliyor bu durum hayat kalitemi baya bozdu vereceğiniz cevap için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

23 Ocak 2015 16:48
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

prostatit

prostat bezi iltihabından şüpheleniyorum. bu hastalıkta tam tedaviye ulaşılamadığını duydum doğru mu acaba. tedavi cinsel fonksiyonlara bir zarar veriyor mu. tedavi sonrası eski cinsel yaşamıma dönebilir miyim.

14 Kasım 2014 08:31
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

porstatit

merhabalar hocam, bende 2 ay süredir prostatit hastalığı var.doktorum bana prostat küçültücü recete ile antibiyotik recete etti.prostat küçülünce iltihaplı alanda küçüleceği için daha az rahatsızlık verecekmiş.benim prostatım normal boyutlarda halbuki.böyle bir uygulamanın bana ne gibi bir zararı olur acaba.bir de hocam enjeksiyon iğnesiyle prostata antibiyotik salınımı gerçekleştiriliyormuş.avrupada böyle bir uygulama varmış.türkiyedede sanırım bir kişi var bunu yapan.sizin görüşleriniz nelerdir acaba.

27 Ağustos 2014 09:35
Prof. Dr. Çağrı Güneri Doktora Sor

Prof. Dr. Çağrı Güneri tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube