Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 10 soru cevaplandı.

Peniste sürekli zevk hissi

Merhaba hocam. Dün gece oturup tez yazarken durduk yerde penisimde bir zevk hissi yaşadım. Yani bir kadın görmüyor ya da düşünmüyordum, teze odaklanmış haldeydim. Sonra hissi gidermek için mastürbasyon yaptım ve uyudum. Uyandıktan 30-45 dakika sonra tekrar bu his geldi. Sürekli boşalma öncesinde gibiyim. Zaman zaman azalıyor gibi ama tamamen gittiğini söyleyemiyorum. Normal mastürbasyon sıklığım 3 günde bir. Daha önce herhangi bir sorunum olmamıştı. Bu durum geçici midir? Günlük yaşam kalitesini çok düşürüyor çünkü insanın aklı sürekli başka yerde oluyor.

26 Kasım 2021 16:36
Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız Doktora Sor

Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız tarafından cevaplandı.

HOCAM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Hocam merhabalar, size şu sorum olucak. Daha önce hiç cinsel ilişkiye girmedim. Cinsel organımda ağrı , yanma falan da olmuyor. Ama durduk yere bazen başka bi iş ile uğraşırken aniden azıcık bi akıntı olduğunu hissediyorum bakıyorum ve iç çamaşırım da ufak bir ıslanma izi olmuş. Bunun sebebi nedir aniden böyle kendi kendine olması normal mi?

5 Kasım 2021 01:24
Op. Dr. Murad Çeltik Doktora Sor

Op. Dr. Murad Çeltik tarafından cevaplandı.

Penis gövdesinde damarda morluk

Hocam penis gövdesinin altında sol bolümde ince kırmızımsı bir damar bulunuyor hafif morarmış biçimde dokununca hafif yanma hissi oluyor fazla masturbasyon kaynaklı tahriş mi yoksa bir hastalık belirtisi midir? (yaş,19)

9 Ekim 2021 18:05
Op. Dr. Fethi Ahmet Türegün Doktora Sor

Op. Dr. Fethi Ahmet Türegün tarafından cevaplandı.

Testis Hakkında

Merhaba hocam,29 yaşındayım. Normal zamanda penisim ereksiyon değilken bazen sağ testisim torbadan yana yad ayukarı doğru kayıyordu. Doktora gittim elle muane etti ve rontgen çektirdi birşey yok dedi. Penisimin ereksiyon olduğu zaman yukarı doğru ereksiyon gerçekleşiyor, elimle penisimi düz hale getirdiğim zamanlarda sağ testisim genellikle yukarı doğru yada yana kayıyor. Ereksiyon halinde böyle olması normal mi? Teşekkür ederim.

30 Eylül 2021 15:29
Uzm. Dr. Barış Çalışkan Doktora Sor

Uzm. Dr. Barış Çalışkan tarafından cevaplandı.

yaralar ve ağrı

penisimde ve testislere yaralar var çok uzun süredir ve gitmiyor ereksıyona girince ağrı başlıyor peniste ve testilerde ara ara idrara gitme isteği geliyor idrar testi yapıldı fakat birşey çıkmadı acaba sebebi ne olabilir?

26 Eylül 2021 20:05
Op. Dr. Zafer Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. Zafer Yıldırım tarafından cevaplandı.

Testis damarlarında kızarıklık

Merhaba hocam testislerimin damarlarına baktığımda kıpkırmızı kan gibi olmuş damarların rengi bu normal bişeymidir yoksa bir rahatsızlık mı ?

2 Eylül 2021 00:19
Op. Dr. Murad Çeltik Doktora Sor

Op. Dr. Murad Çeltik tarafından cevaplandı.

Testis hassaslığı ve meni kokusu

Merhabalar benim testislerim çok hassas ve menide kötü koku var.Defalarca doktora gitmeme ve test yaptirmama rağmen herşey normal cevabi aliyorum.Bu durum için bir öneriniz var mı?

24 Ağustos 2021 20:31
Prof. Dr. Temuçin Şenkul Doktora Sor

Prof. Dr. Temuçin Şenkul tarafından cevaplandı.

Benim sorum

Dr. Bey benim iki teşhisinde de yara gibi bir şeyler oluşuyor bir kuruluk ve yara gibi doktora gitmelimiyim?

23 Ağustos 2021 11:04
Op. Dr. Murad Çeltik Doktora Sor

Op. Dr. Murad Çeltik tarafından cevaplandı.

Testis ağrısı

Hocam sağ testisim de şişme ve ağrı vardi normal bir doktara gittim idrar ve kan tahlili yaptı açtı baktı ve bı sorun görünmüyor antibiyotik yazacam dedi dün gittim doktara . Ama yine ufaktan ağrı yapıyor . İlaçları kullanmaya devam edecem yakın bı tarihte düğünüm var . Başka bişey çıkarmı acaba hocam .

12 Ağustos 2021 10:59
Op. Dr. Buğra Çetin Doktora Sor

Op. Dr. Buğra Çetin tarafından cevaplandı.

Penis bedeninde mercimek tanesi büyüklüğünde çıkan atık

Penisimin başı ile gövdesi arasında ki bölümden mercimek tanesi büyüklüğünde kahverengi bişey çıktı çok sıktım ve dışarıya çıkardım. Sanki içerisinden bildiğiniz mercimek çıktı. Çıkan şeyi atmadım acaba önemli bişey midir? Doktora gitmem gerekir mi?

29 Haziran 2021 18:22
Uzm. Dr. Barış Çalışkan Doktora Sor

Uzm. Dr. Barış Çalışkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube