Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

penis kırığı

Doktor bey; doktor bey yaşım 46 sorunum penisimin mastürbasyon sonucu fazla basıya maruz kaldığından eğrilik meydana geldi doktora gittim kırıldığını söyledi. hiç bir ilaç falan vermedi. penisim kendiliğinden biraz düzeldi. cinsel ilişkiye giremiyordum şimdi ilişkiye girebiliyorum fakat orta tarafta hafifi eğrilik oluyor ve yukarı kalkıyor. bu da beni rahatsız ediyor ne yapabiliriz. bilgi için teşekür ederim.

16 Ocak 2017 16:20
Doç. Dr. Giray Ergin Doktora Sor

Doç. Dr. Giray Ergin tarafından cevaplandı.

peniste deri tahrişi ve penis egriligi

hocam uzun suredir penisimde aşşaya dogru egrilik var ve penisimin alt kismindaki derisindede uzun suredir tahriş ve kızarıklık var alt derinin biraz hassas oldugunu dusunuyorum egriligi ve deri tahrisligini onlemek icin nasil tedavi yontemleri onerirsiniz bu arada penis egriligi cinsel iliskiyi etkileyebilecek turde degil ama hoş gorunmuyor

19 Aralık 2016 18:38
Doç. Dr. Giray Ergin Doktora Sor

Doç. Dr. Giray Ergin tarafından cevaplandı.

Lütfen Yardım Edin

Adım Mehmet. 16 yaşındayım . Size birkaç sorum olacaktı.. --- Penisim 15 16 cm. Biraz aşağıya doğru eğik. İleride sıkıntı yaşarmıyım --- Günde 3 veya 4 bazende bunlardan fazla oluyor bunun bir sakıncası varmı ( Kör ediyor diye duymuştum) --- Mastürbasyon yapıp sonucunda boşalmıyorum yani kendımı tutuyorum buda bazen yumurtalıklarda ağrı yapıyor. Sizce sakıncalımı.? Bana yardım eder bu sorularımı cevpalarsanız çok teşekkür ederim.

5 Temmuz 2016 23:22
Doç. Dr. Giray Ergin Doktora Sor

Doç. Dr. Giray Ergin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube