Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Plikasyon hakkında

Hocam doğuştan gelen eğriliğin onarılmasında kullanılan plikasyon dikişleri 3 yıl sonra çıkarılırsa eğrilik ameliyat öncesi haline mi döner, bu dikişlerin düğümü elime geliyor rahatsız oluyorum, hastaneye de gidemiyorum malum pandemi buradan bilgi alayım dedim.

31 Aralık 2020 12:47
Doç. Dr. Ünal Öztekin Doktora Sor

Doç. Dr. Ünal Öztekin tarafından cevaplandı.

Ameliyat hakkında

Öncelikle iyi günler dilerim.Korona sebebi ile hastaneye gidemiyorum o yüzden buradan soruyorum bu vesile ile korona sürecinde siz sağlık emekçilerine şükranlarımı sunarım.Yaşım 23 1,5 yıl önce doğuştan penis eğriliği tanısı ile ameliyat oldum.Ameliyatımı üniversite hastanesinde doçent bir hoca yaptı.Ameliyat sonrası elle hissedilen sütürler var bir de rezidüel kurvatür var(10-15 derece arası) doktorum sorun yok ameliyat sonrası erken dönemde hafif bir gevşeme olmuştur dikişlerde dedi fonksiyonel bir problem olmaz dedi.Şu an bir problemim yok dikişleri elle hissetmek dışında.Düzenli bir cinsel hayatım yok ve bir deneyimimde olmadı.Bu ameliyatın biraz üstüne çok düştüm hassas yer olunca.Bu site üzerinden ameliyat doktorum dışında bir op. dr....

12 Aralık 2020 15:25
Doç. Dr. Ünal Öztekin Doktora Sor

Doç. Dr. Ünal Öztekin tarafından cevaplandı.

İşlev bozukluğu varmı?

Hocam merhaba benim yaşım 16. -Benim penisim 15 16 cm civarında. Penisim ne zamana kadar uzar büyür.? -Diğer sorumda penisim biraz aşağı doğru eğri ama elımle filan düzeltince pek agrı olmuyor ileride sorun yaratırmı.Size fotoğraf atsam yorumlayabilirmisiniz?. -Son sorumda günde 3 - 4 defa masürbasyon yapıyorum.Bu ileride cinseliiğimi etkilermi . Cevaplarsanız çok memmnun olurum aklıma baya karıştırıyor. ?..

1 Ağustos 2016 18:16
Doç. Dr. Ünal Öztekin Doktora Sor

Doç. Dr. Ünal Öztekin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube