Sorularda Ara

Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

PROSTATIK HEMORAJİK UTRİKUL KİST

Merhaba hocam 23 yaşında bekarım kronik hemotospermi ( paslı renk) ve meni hacım azlığı şikayeti ile hastaneye gittim. ben de 10 mm büyüklüğünde prostatik hemorajik utrikul kıst? Olduğu söylendi.ameliyat olursam Retrograt ejekulasyon olma riski varmış.TUR P yöntemi yerine bı kaç doktor olusabilecek ejekulasyon probleminin önüne geçmek için *İğne ile kıst boşaltılabilir dedi. Bu tedavi yöntemi başarı saglarmi yoksa TUR P yöntemi mi kullanılmalı?

2 Ekim 2021 21:41
Prof. Dr. Coşkun Şahin Doktora Sor

Prof. Dr. Coşkun Şahin tarafından cevaplandı.

Prostat İltahabı

Hocam merhabalar prostatit teşhisi ve tedavisi için rektal tuşe ve prostat sıvısından alınan lökosit sayımı yapılmalı mıdır. prostatit tamamane tedavi edilebilir mi?Bir de her üretra darlığı mutlaka tedavi edilmeli midir yoksa takip edilebilecek olan darlıklar da var mıdır? Çok teşekkürler, iyi günler.

1 Haziran 2020 20:36
Prof. Dr. Coşkun Şahin Doktora Sor

Prof. Dr. Coşkun Şahin tarafından cevaplandı.

İdrar problemi

Merhabalar ben 21 yaşındayım. Benim yaklaşık 3 yıldır sık idrara çıkma problemim var. Bunun yanında idrar akışında yavaşlama, çatallı işeme var. Ağrı, kan vs yok. Üriner ultrason yapıldı ve bir şey çıkmadı. Üriflowmetrede idrar akımım yavaş çıktı ama doktorum bir şey demedi. Sizce problem ne olabilir? Ve prostat kanseri olmaktan korkuyorum sizce olma ihtimali nedir? Olsaydı ultrasonda gözükürdü sanırım?

17 Haziran 2019 04:29
Prof. Dr. Coşkun Şahin Doktora Sor

Prof. Dr. Coşkun Şahin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube