Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Prostat kalsifikasyon

Sayın hocam.Daha önce soru sordum cevap verdiniz.Teşekkür ediyorum.Prostat ultrasonda "prostat parankimi hafif heterojen olup kaba kalsifikasyon içermektedir "yaziyor.Kan idrar tahlillerim ve psa normal.Prostat şikayetim yok.Aile yakın akraba prostat kanseri yok.Endişelenecek kötü bir durum var mı ?İyi çalışmalar dilerim

12 Haziran 2021 10:50
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

İdrar yolu enfeksiyonu

Sağlıklı günler dilerim.Dün öğle saatlerinde idrarda yanma hissi ile sağlık ocağına başvurdum daha öncede iye geçirdiğim için cipro 500 e başladım Ama ilerleyen saatlerden gece yarısı 3 e kadar kum döktüğümü düşünüyorum.idrar aşırı su içmeme rağmen yoğun ve kırmızıya yakındı .gece 3 gibi renk de acı da bitti .ciproya devam edeyim mi.teşekkür ederim (Funda Kodal)

1 Mayıs 2021 10:21
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

Hematuri idrarda kan

Merhaba daha oncede yazmıştım idrarda kan oluyor diye tahlilimde strepcocus galactie bakteri si *** *** ** koloni uredi yaziyor. Doktorum bgun novasef igne yazdi 1 gramlik 6 adet. Yalnız dikkatimi ceken recetemde pnomokok da yaziyor bu hastalik zature degilmi ? kan idrae testlerimde anlasilirmi hicbir belirtim yok. Yuksek degerlerim lokosit eritrosit 163 ve 363 .

29 Kasım 2017 21:34
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube