Üroloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sertleşme problemi

Merhabalar hocam netten rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Bir sorum olacak Ben okbden dolayı 3yıl anfranil antidepresan kullandım bende sertleşme sorunu yaptı hiç bir şekilde ereksiyon olmuyordu tahliller hep temiz çıktı hormon kan idrar testesteron ve digerleri .sonra ilacı 14 aydır bıraktım şuan video izlerken veya düşünce ile ereksiyon olmaya başladı ama elimi çekince geri sönüyor ve eskisi gibi değil.biraz daha zaman geçince tam düzelir mi acaba bekarım evlenmeyi düşünüyorum bir de 8 yıldır günde iki paket sigara içiyorum.ürtiker içinde fexofen antihistaminik kullanıyorum bu sertleşme sorunu yaparmı yaşım 36 ne yapmam lazım anlayışınız için teşekkürler iyi çalışmalar dilerim

20 Aralık 2020 17:12
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

Sağlık sorunu

46 yaşındayım ve sigara kullanıyorum.. Tam olarak ereksiyon olamıyorum.. Bu konuda sıkıntılar yaşıyorum.. Ne yapmalıyım acaba.. Teşekkür ederim şimdiden..

29 Mayıs 2020 12:43
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

travmatik ssertlesmeme

benim travmatik masturbasyon sendromum var .yatarak surtunup elimle masturbasyon uzun yillar yaptim.uroliji dr gittim..tahlil temiz cikti..neten uroloji dr sordum davranis teknigi vs dedi.anlafimki bu pskolojik sorun.onceden bnde panik atak anksiyete vardi ilaci 1 yildir biraktim.ayrica yuksek tansyon ilaci kulaniyom ..sildegra ve epimefyumlu macun kulandgimda sertlesme oluyo ama normal sartlarda sertlesmiyo .nasil yardimci olabilirsiniz.

18 Şubat 2020 13:13
Op. Dr. Tuğrul Türker Doktora Sor

Op. Dr. Tuğrul Türker tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube