Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

İleri yaşta kadınlarda idrar kaçırma sorunu karşısında ne yapılmalı?

Nermin Hanım hayırlı akşamlar Kayın validem 84 yaşında, eşini iki yıl önce kaybettikten sonraki dönemlerde başlayıp günümüze kadar devam eden bir idrar kaçırma sorunu var. Trabzon'da bir kaç kere doktora götürmüşlerse de bir netice alınamamış, yaşlılığa bağlamışlar. Bazı sabahlar altına kaçırma nedeniyle utandığı durumları yaşıyoruz ve elinde olmayan bu durum nedeniyle bizlerde çok üzülüyoruz, elimizden de bir şey gelmiyor. İnternette ne yapabiliriz diye araştırırken sizin linkinizi gördüm. Allah Rızası için bu sorun karşısında bizlere bir yol haritası önere bilirseniz memnun oluruz. Saygılarımla

4 Şubat 2019 00:18
Doç. Dr. Nermin Köşüş Doktora Sor

Doç. Dr. Nermin Köşüş tarafından cevaplandı.

Et parcasi

Selamunaleykum hocam...vajina girişinde orayı kapatan bi et parçası görüyorum önceden açık ti iki tane küçük et parçası vardı. Şimdi orada bi boşluk yok sanki o et parçaları büyümüş orayı kapatmış gibi bu normal mi 1 yıllık evliyim..

14 Kasım 2018 23:46
Doç. Dr. Nermin Köşüş Doktora Sor

Doç. Dr. Nermin Köşüş tarafından cevaplandı.

idrar damlatma

23 yaşındayım bekarim. bi yıldır idrar damlatma problemim var. otururken bile damlıyor.iki ay betmiga kullandım. faydasını görmedim. lütfen yardımcı olurmusunuz. psikolojim çok olumsuz etkileniyor.

11 Kasım 2018 01:27
Doç. Dr. Nermin Köşüş Doktora Sor

Doç. Dr. Nermin Köşüş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube