Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kürtaj sonucu

Merhaba ben 21 yaşındayım. 7 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum . Patolojiye parça gönderdiler Sonuçta Mikroskobik bulgular - Topluca yaklaşık 4cc hacminde abortus materyali T2K TANI - plasenta parçaları Abortus materyali Küretaj Yazıyor bir sebep belirtilmişmi neden böyle olmuş

19 Aralık 2020 14:53
Op. Dr. Filip Taşhan Doktora Sor

Op. Dr. Filip Taşhan tarafından cevaplandı.

kurtaj sonrasi

Merhaba hocam,2mart 2015 te aşılama tedavisi oldum fakat kese olmasına rağmen kesenin içinde embriyo olmadığı için 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım.(14nisan).kurtajdan 55gun gün sonra ilk adetini gördüm 9haziranda.kurtajdan sonra Çocuğumun olmasını çok istedigimden korunmadik ve ilişkiye girdik.adetinin üstünden 8gun geçti ama hala adet olmadım evde test yaptım negatif çıktı.şuan sadece bozuk para kadar kahverengi bi leke geldi.adet belirtilerinin hiçbiri yok kafam çok karıştı ne yapmaliyim lütfen bi çıkar yol gosterin.tesekkur ederim iyi çalışmalar ;)

18 Temmuz 2015 00:32
Op. Dr. Filip Taşhan Doktora Sor

Op. Dr. Filip Taşhan tarafından cevaplandı.

kürtaj biopsi raporu değerlendirmesi

merhabalar hocam.ben 5 haftalıkken kanama başlaması sebebiyle düşük yaşadım ve sonrasında kürtaja alındım.1 hafta sonra muayenede dış gebelik süphesi olmadığı söylendi.rapor daha sonra cıktı kürtaj sonucunda çıkan raporda yazanları size ileterek fikirlerinizi almak istedim.şimdiden teşekkürler kolay gelsin.. -inflame fibrin kitleleri yanısıra az miktarda kısmen desidualize endometrial doku parçası -villus yapısı izlenmemiştir. -olgunun ektopik gebelik yönünden değerlendirilmesi önerilir.

26 Şubat 2015 18:06
Op. Dr. Filip Taşhan Doktora Sor

Op. Dr. Filip Taşhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube