Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Mesane sarkması operasyonu

Sayın Hocam, 2 ay öncesi mesane sarkması ameliyatı olacaktım. smear testinde ascus çıktı. Bir ay öncesi konizasyon operasyonu geçirdim. Mesane sarkması ameliyatını ne zaman olmalıyım? Tesekkür ederim.

22 Aralık 2017 15:26
Doç. Dr. Nermin Köşüş Doktora Sor

Doç. Dr. Nermin Köşüş tarafından cevaplandı.

idrar torbasinin inmesi

Hocam kolay gelsin benim annem 55 yasinda 3 cocugu var 99 kilo hocam simdi annem idrar kaciriyor kac uroloji doktoruna goturduk doktorlar sikintisi falan yok dediler ilac verdiler birde kadin doktoruna gosterdik idrar yolunda sarkmadan bahsettiler iste bir ilac vermisler 15 gun kullan sonra ameliyat demisler annem o ilaclarla iyi ama bitince kesin ameliyat dediler baska kadin doktorlarida sakin ameliyat olmasin eskisi gibi olur diyorlar farkli tanilar koyyyorlar hocam bi bakarmisiniz tahlillerin resmini cektim cok saolun http://i.hizliresim.com/D2gWr6.png

19 Nisan 2016 19:36
Op. Dr. Filip Taşhan Doktora Sor

Op. Dr. Filip Taşhan tarafından cevaplandı.

Mesane sarkmasi

Hocam merhabalar 27 yaşindayim Bende idrar torbasi sarkmasi var Dr um doğum yapmayi düşünüyorsan ameliyat olma dedi Hamilelik döneminde Düzeltilen sistem tekrar bozulure dedi Ama Ben çok rahatsizim bu durumdan Sızıntı halinde sürekli idraririmi kaçiriyorum Ne yapmami tavsiye edersiniz hocam.

11 Nisan 2016 14:02
Doç. Dr. Aydın Köşüş Doktora Sor

Doç. Dr. Aydın Köşüş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube