Tıbbi Onkoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Pet sonucu yorumlama

Hocam merhaba, anneme rektum ca teshisi konuldu geçen yıl. Ameliyat oldu torba takıldı. Radyoterapi gördü ve bu hafta pet cekimi yapıldı. Ancak pet sunucumuzu doktorumuza gösteremedik. Size göndersem yorumlarmisiniz acaba.

11 Mayıs 2023 03:46
Doç. Dr. Abdullah Sakin Doktora Sor

Doç. Dr. Abdullah Sakin tarafından cevaplandı.

iyi akşamlar benim bacaklarımda kendiliğiden çıkan morluklarım vardı bana t

iyi akşamlar benim bacaklarımda kendiliğiden çıkan morluklarım vardı bana tahlil yapıldı bi şey yok denildi sadece ferritin sonucum düşük çıkmış 5.57bide bana yayma tahlili yapıldı sonuçlarım şöyle.nötrofil64 lenfosit30 monosit 2 eozinofil 4 trombosit yeterli eritrositn.krom-n.siter kanama zamanı 1.15 pıhtılaşma zamanı 5.15 bu sonuçlara göre korkulacak bi şey varmı bide dr dediği morluklar için kalp ve damar bölümüne gitmem gerekiyomuş bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim...yaşım 43..

28 Mayıs 2011 00:28
Doç. Dr. Abdullah Sakin Doktora Sor

Doç. Dr. Abdullah Sakin tarafından cevaplandı.

BAZI İÇECEKLERİN TEDİKLEDİĞİ REFLÜ İLAÇ TEDAVİSİYLE NE KADAR ZAMANDA GEÇER

BAZI İÇECEKLERİN TEDİKLEDİĞİ REFLÜ İLAÇ TEDAVİSİYLE NE KADAR ZAMANDA GEÇER ENDOSKOPİ YAPTIRMADIM MİDEMDE HİÇBİR SORUN YOK SADECE KURSAK KAYNAMASI DENEN DURUM VAR ÇAY İÇİNCE OLUYOR SON ZAMANLARDA AŞIRI DERECEDE ÇAY TÜKETİMİNDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM KISITLADIM ACABA İYİLİEŞME SÜRESİ HIZLANIR MI

23 Mayıs 2011 21:45
Doç. Dr. Abdullah Sakin Doktora Sor

Doç. Dr. Abdullah Sakin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube