Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aleksimiti

Aleksimiti sorunum var ve tedavi olmak istiyorum acaba bu konuda yardımcı olur musunuz? Iletişim numaraniza ulasamiyorum.

24 Eylül 2020 10:41
Psk. Nurten Tosun Doktora Sor

Psk. Nurten Tosun tarafından cevaplandı.

Bilgi almak istiyorum

İyi günler, ben geçmişimde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı sağlıklı ilişkiler kuramıyorum sizinle görüşmek istiyorum seans ve ücret hakkında bilgi alabilir miyim?

10 Ağustos 2020 10:09
Psk. Nurten Tosun Doktora Sor

Psk. Nurten Tosun tarafından cevaplandı.

psikolojik bozukluk

hocam merhabalar ben annem için size bir takım sorular sormak istiyorum. annem 64 yaşında ve sesler duyduğunu söylüyor bazen görüntüler gördüğünü falan söylüyor görüntü fazla değil fakat sesler gün içinde duyuyor Bazen çok sık değil fakat arada durup dururken gülüyor. farklı davranışları var bazen aşırı sinirli bazen normal eskisi gibi oluyor doktora gidelim diyoruz gitmek istemiyor bize sizin kafanız iyi mi falan gibi sözler kullanıyor. vücudunda kansızlık var tedavi gördü bi dönem kan falan verildi ilaçlar kullandı fakat yine kansızlık var muhtemelen fakat doktora görüremilyoruz karşı geliyor ben iyiyim diyor eskiden doktora gitmek isterdi kendisi şimdi ise gitmiyor. hiç konuşmasak bile konuşmayın yeter kafam doldu gibi kelimeler kullanıy...

22 Temmuz 2019 15:25
Psk. Nurten Tosun Doktora Sor

Psk. Nurten Tosun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube