Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

SEVİP SEVMEME SORGULAMA

Merhabalar. Benim 1 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Fakat son iki aydır sürekli yoğun bir duyguyla acaba onu seviyor muyum yoksa sevmiyor muyum diye aşırı bir dusunceye kapıldım mutlu olduğum halde sürekli sorguluyorum. Gerçekten onu sevdiğimden eminim fakat bu yoğun duygularımdan kurtulamıyorum. Nedir bunun sebebi beni aydınlatır mısınız lütfen 🙏

5 Haziran 2021 23:05
Uzm. Psk. Feride Altay Doktora Sor

Uzm. Psk. Feride Altay tarafından cevaplandı.

Çaresizlik

Hocam ben kardeşim için yazıyorum yaklaşık 3-4 aylık yoga egıtımı gördü rahatlatacağını inandı ve gıttı daha sonra bilinç altına girmişler sürekli geçmişe takılıp kalıyor,etraftakı herkese negatıf enerji saçıyor,sureklı suçluluk duygusu uykusuzluk,anı yaşayamama,sureklı düşünce hali,aynı şeyleri defalarca tekrarlama,çocuklarının sorumluluklarını alamama,şüphe duygusu vb şeyler aılecek çok caresızız lütfen yardım edin beni kardeşim için yönlendırın.

2 Mayıs 2020 00:41
Uzm. Psk. Feride Altay Doktora Sor

Uzm. Psk. Feride Altay tarafından cevaplandı.

Stres ve Ruh Sağlığı

Merhaba.Ben Üniversite 1.sınıf öğrencisiyim Çocuk Gelişim okuyorum. Ben derslere girdiğimde bir şey anlayamıyorum ve sınavları kafama çok takıyorum. En son güne biraktigim sınavlar yüzünden bayağı strese giriyorum.Normalde de stres içindeyim.Icim hep bir sıkıntı içinde. Kendimi rahatlatacak bir şey bulamıyorum. Kıbrısta okuyorum ve mutlu değilim. Sizce ne yapmalıyım ?

3 Nisan 2019 08:56
Uzm. Psk. Feride Altay Doktora Sor

Uzm. Psk. Feride Altay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube