Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Depresyonhali

Menü Ana sayfaBenimsayfamSorularım (#*** *** **) SORU Depresyonhalı saygılar oğlum uzun yıllardır depresyon ilaçları kullanıyor ama geçmiyor en son paxıl20mg2*1 rıspendalı günde yarım kullandı 15 gün sonra onu bir korku saldı çalıştığı hastaneden ayrılmak istediğini söyledi Dr rıspendalı kesti şimdi paxıl kullanıyor panik korku var ne yapacağımızı şaşırdım ben kafayı yedim akıl yok diyor ıse gitmek istemiyor boluda yaşıyoruz onerınız yokmu onerecegınız bir uzman yokmu yakın olsaydık size getırırdımsızce içtiği rıspendal1mg bu durumu yapmış olabılırmı başka dra da gitmek istemiyor nevrotık kişiliği var .

29 Kasım 2019 11:36
Dr. Psk. Murat Sarısoy Doktora Sor

Dr. Psk. Murat Sarısoy tarafından cevaplandı.

THY CRM SÜRECİ HK.

Murat Bey Merhaba, Youtube CRM videolarınızı sürekli izliyorum ve gençlere Thy sürecindeki yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Oğlum, Thy sürecinde CRM sınavından 4 feedback almış olan bir aday.,2.CRM sınavına aralık ayında girecek.Bu sürecin başından beri çok çalışıyor ve çok emek veriyor.Ancak bu feedbackler oldukça canını sıktı.Bir baba olarak O'na nasıl yardım edebileceğimi bilemiyorum.Şuan İZMİR 'de,Kendisinden randevu talep etmesini ve sizi ziyaret etmesini istedim.Ancak bana verdiği şu cevap beni çok üzdü."Baba çok pahalıdır." Ben baba olarak elimden geleni yapmaya hazırım,siz de bize yardımcı olursanız çok seviniriz.Başarılar diler,saygılarımı sunarım.

17 Eylül 2019 11:34
Dr. Psk. Murat Sarısoy Doktora Sor

Dr. Psk. Murat Sarısoy tarafından cevaplandı.

Psikolog mu psikiyatrist mi

Psikolog mu psikiyatri mi hangisine gideceğimizi nasıl anlarız. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

12 Ağustos 2019 17:50
Dr. Psk. Murat Sarısoy Doktora Sor

Dr. Psk. Murat Sarısoy tarafından cevaplandı.

Kanser hastası olan annem

Merhabalar hocam bişey danışmak istiyordumda Annem 49 yaşında meme kanseri hastası Annesini ve kız kardeşini kanserden kaybetti yıllar evvel. Tedavi sırasında ve sonrasında ağır enfeksiyonlar yaşadık. Sıkıntılı süreçlerimiz geçti ve hala geçiyor. Annem ani üzüntüler geçiriyor moral bozukluğu ve gizli ağlamalarına şahit oluyorum elimizden geleni yapıyoruz yanında olmak moralini düzeltmek için ama duygusallığı geçmedi hiç. Bu durum bizide çok üzüyor. Annem köyde oturduğundan ve maddi açıdan psikoloğa gidicek durumumuz yok Devlet hastanesine gitsek ilaç yazıyor ve o ilaçlarda çok fazla etkiliyor olumsuz yönde. Zaten kendi akıllı kanser ilaçları var. Sizin bize öneriniz olabilirmi acaba yol gösterme açısından şimdiden teşekkür ederim. ?

24 Haziran 2019 16:26
Dr. Psk. Murat Sarısoy Doktora Sor

Dr. Psk. Murat Sarısoy tarafından cevaplandı.

Kızım ve Biz

Merhabalar Murat Bey.uzun zamandır bir psikolog arayışındayım İzmirliyim aslen ancak İzmire yeni taşındığım için anca fırsat buldum kendim için bişeyler yapmaya... Kısaca sorunumdan bahsetmek istiyorum ; Hamileliğimin 7 . ayında bebeğimin Hidrosefali hastası olduğunu öğrendiğimde tüm dünyam kararmıştı o zamanlar Artvin'de görev yaptığımız için bazı tahlillerim yapılmadığı için (Özel doktora her ay gittiğim halde...) toksoplazmaya bağlı hidrosefali hastası olduğunu ve ileri gebelik haftası olması nedeniyle bebeğimin alınamayacağını ancak gayri resmi yollarla mutlaka aldırmam gerektiğini % 40 yaşama şansı olduğu yaşasa bile çok kötü durumda olucağı doğum esnasında kafasının bile patlayabileceği söylendi. Ben her şeyi göze alarak bebeğime sahi...

16 Şubat 2015 14:31
Dr. Psk. Murat Sarısoy Doktora Sor

Dr. Psk. Murat Sarısoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube