Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kaygılarım var

Merhabalar ben 18 yasında 12. Sınuf ögrencisiyim ailemle hiçbir şekilde yıllardır dogru düzgün iletişimim yok zaten abim psikolojik hasta sürekli herşeye bagırıyor yıllardır onun sesini duymaktan bunaldım annemle babamında zaten bence psikolojileri bozuldu ne bir arkadaşları var ne de benle normal bir konuda bile konuşmuyorlar sadece paradan başka bir iletişimim yok neydeyse annem babammış gibi hissedemiyorum durumumuz iyi olmasına rağmen yıllardır hiçbir yere seyahat bile etmedik evimize misafir bile gelmiyor onlara ragmen benim arkadaşlarımla aram gayet iyi bir ay sonra üniversite sınavım var hedeflediğim üniversite boğaziçi cok yüksek mezuna kalsam bu ailede bir yıl naparım evde diye psikolojim bozuluyor kalmazsam hedeflediğim yere tam g...

9 Haziran 2018 00:26
Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu Doktora Sor

Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu tarafından cevaplandı.

Sürekli kaybetme korkusu

Mrb benim 5 yaşında bir oğlum var 4 gün öncesi parkta oyun oynarken ters bir hareketle dilini yuttu 1 dakika kadar nefessiz kaldı arkadaş yardımı ile çok şükür suan iyi ama o korku hem bizde hemde oglumda kaldı ben ve babası sürekli bişey olcak korkusuyla sürekli dikkat et yavaş vs gibi kelimeler kullanıyoruz.o günden beri de oğlum çok durgun sessiz duygusal ve biz ona karşı nasıl davranicamizi bilemiyoruz.lütfen bize yardım edermisiniz.

19 Eylül 2016 02:35
Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu Doktora Sor

Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu tarafından cevaplandı.

Özgüven Eksikliği

Merhaba,toplu taşıma araçları (Minibüs,metro vs.) binemiyor çekingen,utangaç davranıyorum.İçimde tarifi olmayan bir sinir,korku,kendi kendine konuşma,özgüven eksikliği,cesaretsizlik vb. durumlarla karşılaşıyorum.Yardım ederseniz sevinirm.

20 Haziran 2016 22:00
Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu Doktora Sor

Uzm. Psk. Fazilet Seyidoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube