Sorularda Ara

Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Kaygı düzeyi

Merhaba.Özgeçmişinizden Kıbrıs'tan mezun olduğunuzu gördüm.Bende DAÜ Eğitim Fak. mezunuyum.Uzun süre önce mezun oldum.Size sormamın nedeni de sanırım bir nevi yakınlık olduğunu için olabilir.Kaygı düzeyim inanılmaz yüksek.Hemen herşeyden kaygılanıyorum.Ne hikmetse her an kafamı bulandıracak ve takacak birşeyler bulmakta üstüme yok.Bu durumdan kurtulmayı çok denedim.Farklı uğraşılar bulmayı,ilgilenmemeyi vs. Ancak sanırım profesyonel anlamda destek almanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Ne dersiniz?

4 Ağustos 2014 01:10
Uzm. Psk. Duygu Özel Doktora Sor

Uzm. Psk. Duygu Özel tarafından cevaplandı.

Merhaba

Duygu Hanım Merhabalar, benim size şöyle bir sorum olacak aslında çekinerek yazıyorum size ama daha oncede gereklı ürolog hekimlere basvurdugumda her hangı bır sorun olmadıgını soylediler penis boyutum normalden oldukca buyuk 22 cm dıyebılırım ozur dıleyerek, fiziksel olarak bir sorun yok oldukca sagılıklı bır erkegım ve 2 senelık evlıyım bu sebepten dolayı oldukca sıkıntılar cekmekteyım ve bu durum psikolojık olarak benı rahatsız edıyor acıkcası ve eşim ılıskı kurmaktan kacıyor dıyebılırım bu durumdan dolayıda bende eşime karsı sogukluk basladı bana her hangı bır onerınız olursa cok mutlu olurum... Özelden yazarsanız cok sevınırım.ayrıca mail adresım atagokay@gmail.com.ayrıca ıstanbuldasınız sanırım devamlı bende oldukca sık gelıyorum ve t...

21 Mart 2014 09:32
Uzm. Psk. Duygu Özel Doktora Sor

Uzm. Psk. Duygu Özel tarafından cevaplandı.

örümcek halüsilasyon

Merhaba bu sitede örümcek halüsilasyonu hakkında bir soru daha gördüğüm için başvrudum. Hemen hemen aynı sorunu paylaşıyorum. Uykuya dalmadan önce hiçbir fobim olmadığı halde örümcek halisünasyonu görüyorum. Işıkları açana kadar devam ediyor. Bu durum psikolojik mi? yoksa nörolojik bir rahatsızlığım olabilir mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

21 Aralık 2013 14:15
Uzm. Psk. Duygu Özel Doktora Sor

Uzm. Psk. Duygu Özel tarafından cevaplandı.

başlık ne koysam bilemedim.

merhaba. ileri derecede kaygılıyım. hatta kendimi bildim bileli geleceğim hakkımda endişeleniyorum. yanisi şu; bir ortamda her zaman pasif kalıyorum.. nede? ve sırf bu yüzden özel bir hayatım yok kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana.

19 Aralık 2013 13:44
Uzm. Psk. Duygu Özel Doktora Sor

Uzm. Psk. Duygu Özel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube