Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ölüm sonrasındaki yalnızlık

Öncelikle ikinci kere sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim . Bu aralar ki işin içinden çıkamadığım konu babaannemin ölümü sonrası daha önce yaşamadığım kadar kaygı yaşamam . Bu kaygı annemin başına her an bir şey gelebileceğini ya da halam evdeyken yangın çıkıp ölmesine kadar giden bir hikaye yazılmasını sağlıyor . Böyle davranmaktan korkmamın asıl sebebi ise babaannemin çok korkak bir insan olması ve onu çok sevmemdi. Böyle olmasının ona ve çevresine nasıl zararlar vediğini gördüğüm için kendime sürekli şaçmalama diyerek hayali senaryoları bir süreliğine durduruyorum ama bir süre sonra devamı geliyor. Sizce bu aşırı düşünceler zamanla azalır mı ? ( emeğinizin karşılığını veremeden sizden bir şeyler istemekten çok utanıyorum o yüzden cev...

5 Nisan 2024 23:29
Psk. Cenk Özen Doktora Sor

Psk. Cenk Özen tarafından cevaplandı.

Dil seğirmesi

Hocam merhabalar yaşım 25. 4 5 aydır dilimde 8 9 saniyelik bazen olan kasılmalar oluyordu. Bende 2 tane nöroloji doktoruna gittim son gittiğim doktorumda prof. du mr lar çekildi iğneli emgler çekildi hepsi normal çıktı. Bende sonradan bir psikoloğa gittim ve şikayetlerimi kendisine anlattım bana Citoles 10mg lık 28 li film tablet verdi 1 aydır kullanıyorum bana çok faydalı oldu son 3 tane kalmış acaba 1 kutu daha alıp kullanayım mı hocam? Cevaplarsanız çok sevinirim.

3 Nisan 2024 04:52
Psk. Cenk Özen Doktora Sor

Psk. Cenk Özen tarafından cevaplandı.

UYKUDAN UYANIP HALÜSİNASYON GÖRMEK

MERHABA HOCAM BEN 2 HAFTADIR UYKUMDAN KORKAR VAZİYETTE UYANIYORUM VE UYANDIĞIM ZAMAN HALÜSİNASYON GÖRÜYORUM VE ETRAFI TANIYAMIYORUM SANKİ HAFIZAMI KAYBETMİŞ GİBİ OLUYORUM MESELA TAVANDA BÖCEKLER YADA TANIMADIĞIM İNSANLAR OLUYOR EVİN İÇİNDE 1 DAKİKA SONRA KENDİME GELİYORUM AMA AŞIRI KORKULU BİR ŞEKİLDE KALBİM AŞIRI ÇARPIYOR BAZEN DE UYKUMDA AŞIRI GÜLÜYORUM VE UYANAMIYORUM BİR TÜRLÜ BUNUN SEBEBİ NARKOLEPSİ MİDİR YOKSA PSİKOLEJİK BİR RAHATSIZLIK MI NE YAPMAM LAZIM BUNUNLA ALAKALI ? YORUMLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA..

7 Aralık 2023 14:31
Psk. Cenk Özen Doktora Sor

Psk. Cenk Özen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube