Psikoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ailemi bir araya nasıl getirebilirim

Mhb.Damla hanim.ismim serkan 42 yaşındayım 13 yıllık evliyim 2 çocuk babasıyım. Eşimle bu 13 yıl zarfında iki yada üç kez ayrılık yaşadık bu ayrılıklar süresinde kendimizi dinlenmeye çektik te diyebiliriz.her bireyin olduğu gibi benim de kişisel sebeblerden eminim çekilir yanim kalıyordur şimdi gene böyle bir evre içindeyiz. Benim aile bağlarım çok kopuk bu yüzden olacakki aile çok düşkünüm veya öyle saniyorum. benim sizden öğrenmek istediğim bir insan kafasındaki düşünce yoğunluğundan nasıl kurtulup gerçekleri görmeye başlayabilir. Bu konuda bana sağlıklı ve doğru şudur dedirtecek düşünceye şu an inanin ulaşamıyorum. Ve bu durum içerisinde belki kendime belki kkarsimdakinin yanlış kararlar almasına neden oluyorum.saygilarimla.

30 Mayıs 2018 13:10
Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu tarafından cevaplandı.

konusmama eksikliği

iyi günler eşimle 6 yıldır evliyiz 2 yıl öncesine kadar hiçbir problemimiz yoktu başımızdan bir olay geçti ve eşim zaten az konuşan biriydi tamamen içine kapandı.cinsellik konusunda da pek problemimiz yoktu.ama bugün birşey öğrendim eşim benden şikayetçi olduğunu ilişki sıklığının az olduğunu filan söylemiş bi erkek arkadaşına ve bende bunu Hanimindan öğrendim şimdi ne yapacağımı bilmiyorum benle konuşması gereken bir konuyu neden başka bir adamla paylaştı anlam veremiyorum .bu arada hiçte söylediği gibi birşey yok geceleri geç geliyor bekliyorum bir isteği varmı her gece soruyorum yansıyorum ama kendisi 2 haftadır çok soğuk bugünde bunu öğrendim yardımcı olabilirmisiniz ne yapmaliyim

22 Mayıs 2018 17:43
Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu tarafından cevaplandı.

Şiddetli gecimsizlik

Merhabalar benim sormak istedim tanidim bir cift uzerine iki cocuk sahibiler ama kendileri cocuk yastalar 19 yaslarina yeni girdiler fakat Cok fazla Sorunlari var Ne yapmamiz lazim maddi durumlarida yok bize bu konuda Yardimci olurmusunuz?

15 Şubat 2018 19:14
Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu Doktora Sor

Uzm. Kl. Psk. Damla Eyüboğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube