Sorularda Ara
İlgi Alanı

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sınava hazırlanıyorum.

iyi günler efendim adalet bakanlığının katiplik sınavlarına hazırlanıyorum. 3 dk.'da 90 kelime yazmam gerekiyor. süre o kadar kısa geliyor ki; sinavda o kadar heyecan yapıyorum kalp atışlarım artıyor. ellerim aşırı derece titriyor. kendimi kontrol etmek istedim. bir türlü yapamadım. bu çözümü psikolojik ilaçlar kullanarak çözmek istedim ama yapmadım. bu sınava hazırlananlardan çevremde ilaç kullanmayı tavsiye edenler oldu. bu konuda ne yapabilirim. ilaç kullanmam gerekir mi. kullanırsam ne tür bir ilaçlar olmalı teşekkür ederim.

22 Ekim 2013 00:32
Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık Doktora Sor

Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık tarafından cevaplandı.

bipolar

Mrblar hocam kolay gelsin yaklaşık 2 sene önce bipolar tedavisi görmüştüm.Bu günlerde yine göğüs çevrelerimde ağrı oluşuyor kalp atışlarımı dinliyorum sanki sanki dinlediğim an daha hızlı atıyormuş gibi oluyo acaba yine yaparmı dediğimde yine ağrıyor yine buna bağlı olabilirmi acaba

16 Şubat 2013 20:47
Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık Doktora Sor

Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık tarafından cevaplandı.

Panik atak

sayın doktorum 1 yıldır panik atak hastasıyım ve xetanorun etkisini göremediğim için 4 ay sonunda bıraktım.. Ve futbol macı yaparken nefesim kesildi durdum bu panik atakla alakalı mıdır.. sol tarafımda bi diyafram da takılma gibi birşey oluyor.. Bazen sol tarafımda takılmalar oluyor sancılar oluyor kolumu açınca gerilince geciyor.. bu kalple alakalı mıdır yoksa panik ataklarda genelde olurmu?. Panik atak tedavime nasıl devam etmeliyim..

13 Şubat 2013 00:10
Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık Doktora Sor

Uzm. Dr. Ecenur Aydın Aşık tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube