Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

psikolojik saç dökülmesi

Merhaba, Yaklaşık üç yıl önce saç diplerimde yanmalar başladı ve sonrasında yanan bölgelerde dökülme ve saç tellerinde tüy gibi olana kadar incelme. Bütün kan testleri sonrası pisikolojik olduğuna karar verildi. Doktorum, sinirlerimin büzülerek saç köklerimi boğduğunu söyledi ve Prozac tercih etti, kullanmaya başladım. son bir yıldır günde üç adet alıyorum. Fakar son bir aydır şiddetli yanma, dökülme tekrar başladı, 3 adet prozacın yeterli gelmediğini düşünüyorum, yanına ilave sinirlerimi rahatlatacak ilave hangi ilacı tercih edebilirim. İşim gereği, uyku yapan ilaçlar ile zorlanıyorum, Atarax uyutuyor ama Prozac yanında geceleri alsam uygun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

10 Şubat 2018 00:03
Dr. Suat Bayram Doktora Sor

Dr. Suat Bayram tarafından cevaplandı.

Anksiyete ve takinti

Mrb hocam ben kamu kurulusunda agir işlerde arazi şartlarinda 5 yildir. isci olarak calisiyorum işe girdigimden beri mudurumden psikolojik baskı goruyorum. Bende yaygin anksiyete bozuklugu ve takinti hastaliklari ortaya cikti. Tedavi goruyorum ama artik zor şartlara dayanamiyorum. Bünyem sıkintiya strese gelmiyor hocam.. devlet hastsnesinden heyet raporu nasil alabilirim bu konuda. Agir ve tehlikeli iş yapmak istemiyorum. Kaldiramiyor ruh halim bozuk.Doktorun ne yazmasi lazim heyet rapuruna

9 Şubat 2018 06:30
Dr. Suat Bayram Doktora Sor

Dr. Suat Bayram tarafından cevaplandı.

Kaygı panik - lustral kullanımı

Merhaba Doktor Bey. Asiri kaygi hali, her sorunu kafada buyutme ve panik olma, kalp carpintisi hissi için lustral kullanımı önerir misiniz? Daha önceki senelerde 4 aylık bir Prozac kullanma dönemim olmuştu. Lustral kullanımi hakkında bilgi alabilirsem cok memnun olurum. Tesekkurler.

7 Şubat 2018 19:07
Dr. Suat Bayram Doktora Sor

Dr. Suat Bayram tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube