Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

çözüm arıyorum..

Sorunumu bilsem çözüm bulmakta daha kolay olacak,kendimi bir çok konuda yetrsiz görüyorum,özgüven eksikliği yaşıyorum,öfke patlamaları yaşıyorum.Cinsel isteksizlik mevcut,çok halsizim her zaman tembellik yapmak istiyorum vs aklıma gelenler bunlar ,ne yapmalıyım,çözüm nasıl bulabilirim,bana yardımcı olursanız sevinirim...

24 Şubat 2014 22:27
Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu tarafından cevaplandı.

kasılma

Doktor bey merhaba 1 yıl önce psikiyatriye başvurdum doktorum anksiyeteye bağlı panik atak olabileceğimi belirtti. insanlardan korkmuyor ve utanmıyorum ancak yolda yürürken kasılıyorum ve buda hareketlerime yansıyor saçmaladığımın farkında olmama rağmen kurtulamıyorum kalp çarpıntısı , yüz kızarması gibi diğer belirtilerde var. 7 ay kadar selectra 100 mg ve paxcil 100 mg kullandım çok iyi geldi ama hapları dozajı aşamalı olarak bıraktım ancak şuan aynı belirtiler geri gelemeye başladı. ilaçlara tekrar az dozdan başlayarak devam etmeliyim öneriniz nedir saygılarımla.

21 Şubat 2014 00:02
Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu tarafından cevaplandı.

Onemlı

Merhabalar Ben esim icin soru soracaktım 4 senedır luctraıl 50 mg lık ıcıyordu gecırdıgımız subat tatılınde ben evde değildim ve ılacları ıcmemıs kararlı bısekılde ıcmıcem kılo aldım dedı ve ıcmıyor bırden kestı. Fakat takıntıları gerı geldı huzursuz bırı oldu uykusu arttı.benı düşman gıbı görüyor devlet hastanesınde bulent beye gıdıyordu.evde yemek yapıyorum onu yemıyor kendı yapıp yıyor. Iletısımımı engelledı. Daha kötüyse gitmesinden sıddet uygulamasından korkuyorum ıkı cocuğum bunları görüyor Nasıl bır yöntem uygulanmalı kına edemedım konuşmuyor akrabalarını bıle dınlemıyor. Bır yol gosterırsenız sevınırım.

13 Şubat 2014 07:15
Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Yusuf Sivrioğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube