Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Panik bozukluk

Merhaba hocam bende panik bozukluk var daha önce nörolojiye gittim normal muayne etti beyninde bişi yok dedi sonra psikoloğa gittim panik bozukluk dedi gün içinde beynim uyuşuyo elektrik çarpıyo ellerim uyuşuyo ve başım dönüyo birşeyle meşgul olduğum zaman olmuyo kendimi dinleyince oluyo internetten hep araştırıyorum sizce ne yapmalıyım

12 Mart 2018 08:43
Uzm. Dr. Emine Ak Doktora Sor

Uzm. Dr. Emine Ak tarafından cevaplandı.

Panik Bozukluk

İyi günler, Geçtiğimiz sene Eylül ayında PB teşhisiyle paxil 20 mg reçete edildi. yaklaşık 10 ay içerisinde 10 kg aldım. Temmuz gibi doktorum artık yarım doza indirmemi söyledi. 4 aydır 10 mg kullanıyorum. Fakat eski belirtilerin hafif şekilde çıkmaya başladığını farkettim. kilo alımı nedeniyle lustrale geçiş yapsam problem olur mu?

6 Kasım 2017 11:18
Uzm. Dr. Emine Ak Doktora Sor

Uzm. Dr. Emine Ak tarafından cevaplandı.

Panik Bozukluk

Dr.Hanim Merhaba ben paramedik mezunu 24 yaşında bir gencim. 1 ay önce panik bozukluk teşhisi kondu ve 1 ay 5 gündür cipralex 10 mg sabah 1 akşam yarım kullanıyorum. Heyecanin , depersonilazsyon ve derealizasyon durumum yüksek oranda geçti ama birisi beni dışarı çağırdığın da veya bir yere gitmek istediğim de acaba gidebilir miyim endişesi oluyor ve erteliyorum. Yakın çevreme çıkabiliyorum ama otobüs vb şeyler ile 15 20 dk lik yerlere gidemiyorum. Sizce ilaç mi ise yaramadı yoksa sabirsiz miyim. Rica etsem beni bu konu da bilgilendirir misiniz. İyi çalışmalar diliyorum.

7 Mayıs 2017 10:33
Uzm. Dr. Emine Ak Doktora Sor

Uzm. Dr. Emine Ak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube