Sorularda Ara

Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

3 cıpram

Merhaba doktor bey Benım esim cok sinirli olduğu için doktora gitmeden kendiliğinden ciprama başladı 1 yıldır günde 3 adet cipram iciyor. Ileride ne gibi zararlarını görürüz acaba çünkü bırakmasını istiyorum bırakmıyor . Cok teşekkür ederim cevabınız için .

20 Ekim 2013 09:04
Prof. Dr. Özgür Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özgür Öztürk tarafından cevaplandı.

prozac zyprexa anafranil nedir?

doktor bey ben 42 yaşında bir bayanım. can sıkıntım oluyor ve canım iş yapmak istemiyordu. doktora gittim tedavi oldum. şimdi de takıntılarım başladı. zaman nasıl geçiyor hiçbirşey anlamıyoruz. diye takıntılar başladı. prozac zyprexa anafranil olmak üzere ilaç kullanıyorum. ama bır fayda gormedım. uyuşukluk var. canım iş yapmak istemiyor. hayattan zevk almıyorum. bu ilaçlar zararlımı bana yoksa etkimi etmedi. ne yapmam lazım. psikolojım cok bozuk ve sıkıntılıyım. ne yapmalıyım bu ılacları bırakmalımıyım doktor bu ilaçları verdi dogrumu vermiş?

4 Ekim 2013 18:57
Prof. Dr. Özgür Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özgür Öztürk tarafından cevaplandı.

İlacı bırakma etkileri görülüyor. Ne Yapmalıyım?

Merhaba doktor bey 4 ay önce Citoles 10 mg adlı ilacı kullanmaya başladım. Doktorum 1 hafta önce gittiğimde \'\'Artık Bırakabilirsin\'\' dedi. Ancak ben tedirgin olduğum için yavaş yavaş bırakma kararı aldım ve günde 5 mg indirdim. Bu kez de ilk zamanki sıkıntılarım tekrar başladı. (Zevk alamama, isteksizlik, can sıkıntısı, kaygı)

4 Ekim 2013 17:25
Prof. Dr. Özgür Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özgür Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube