Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Surekli agri denge bas donmesi

Slm hocam bende sürekli belirti her gün her saniye bi yerimde agri en önemlisi denge kaybi bas dönmesi sizden ogrenmek istedigim anksiyete boyle yururmu yoksa sadece atakla gelip sonlanan bi durummudur bende surekli hersaniye vucudumda agri dinmeyen bas donmesi sarsilma hersey var yani bunları gerçek hissettiğim için de surekli olumsuz düşüncem var unutamıyorum mesela hep bunu düşünüyorum ise bile gidemiyorum sarsılıyorum düşüyorum diye basimda yanma geziyor her şey var ben anlamadım hocam tomografi falan temiz ? Bilmek istediğim anksiyete yahut başka isim sizin camianizda sadece atak geli0 sonlanan süreğen agri ya sebep olabilen nörolojik yanma titreme kal sirt yanması?

9 Aralık 2020 23:45
Uzm. Dr. Mustafa Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Çelik tarafından cevaplandı.

Sülpir 50mg ilacı aniden kesilir mi?

Eşim anksoyete ve depresyon tedavisi görüyor. Paxil depakin ve sulpir kullanıyordu. Doktor sulpiri kesti. Mutsuz , dalgın ve yavas hareket ediyor. Ne yapmalıyız?

25 Kasım 2019 17:04
Uzm. Dr. Mustafa Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Çelik tarafından cevaplandı.

Psikiyatri-KBB

Merhaba benim babam daha önce kulak çınlaması şikayetiyle KBB ye gitti doktoru kendi verdigi ilaçla birlikte psikiyatriste sevk etti , aynı zamanda nörolojide de muayeneden geçti daha sonra çipralex adında ilaç kullanıyordu doktoru çipralex yerine citoles verdi ilacı değişince yan etki yaptı şu an ricus olarak degisti ama iyi değil evin yolunu unutmuş, araba surerken ters şeride girmiş normalde taban tabana zıt olduğu şeyleri yapıyor 20 yıl oldu sigara icmiyordu sigara istemiş geçen sonra kabus görmeye başladı, aşırı mutluluk hali var saçma sapan şeyler söylüyor ricustan önce bu saydığım etkiler yani cipralexi citolesle değişince oldu şu an ricus kullanıyor çok endiseliyiz ne yapmamız gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Ricus u da yarım...

20 Nisan 2019 13:08
Uzm. Dr. Mustafa Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Çelik tarafından cevaplandı.

Kuruntu yapmam

Öncelikle merhaba. Yaklaşık bir 5 yıldır olan bir problemimden bahsedeceğim. Kötü bir olay olduğunda ya da basit o olayla ilgili daha da kötü düşünceler kuruyorum kafamda. Çok çok fazla kuruntu yapıyorum, çok düşünüyorum ve üniversite öğrencisiyim düşünmekten derslerime odaklanamıyorum.Huzursuz oluyorum bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ediyorum.

16 Şubat 2018 10:05
Uzm. Dr. Mustafa Çelik Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Çelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube