Psikiyatri - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Uykudan uyanınca yaşanan carpinti

Merhaba Sorum şu, 2 haftadır 2. dün akşam olmak üzere çok uykulu olduğum zamanlarda uykuya daldıktan 1 saat sonra uyandıktan 1 dak. Sonra kalp çarpıntısı yaşıyorum. ölctugumde 140 kadar çıktığını görüyorum. 5-10 dak. gecmesini bazen oturup bazen ayakta bekliyorum.Bunun dışında nefes darlığım terlemem bir endise vb. Yaşamıyorum. Gun icinde herhangi bir sorunum yok.Sadece carpinti aninda ne oluyor endisesine kapiliyorum ister istemez.Sizce bu bir panik atak olabilir mi? Doktora gitmem gerekiyor mu ? Sadece bir carpinti icin sakinlestirici ilac almam gerekiyor mu? Şimdiden Tesekkurler.

17 Haziran 2020 14:28
Uzm. Dr. Remzi Kutanis Doktora Sor

Uzm. Dr. Remzi Kutanis tarafından cevaplandı.

Panik atağımın Şiddeti

Mrb hocam aylardır süregelen göğüs ve sırt agrısı şikayetim var...Zeytin Acar hocama kardiyoloji için basvurdum sıkıntı yok...Ateş basması,kaygı bozukluğu ,yorgunluk,halsizlik, ciğerlerimhavayla dolmuş gibi daralma var,kas tremorları (sırt,el,bacak ve çenede) ,gece terlemeleri,yalnız kalamama korkusu ,dinç uyanamama,uyku bölünmesi ve aşırı isteksizlik...

1 Ağustos 2017 21:37
Uzm. Dr. Remzi Kutanis Doktora Sor

Uzm. Dr. Remzi Kutanis tarafından cevaplandı.

merh hocam

hocam merhaba annemin ansiyakrite bozukluguu var onca psikiyatriye gittik verdigi ilaclar hic ise yaramadi sadece zanax 0.5 mg iyii geldii ama onuda 1 ay 2 ay dan fazla yazmiyorlar isin kotusu psikiyatriden baskasi da yazmioo ilk zanaxla baslayan doktorda egeye gtti simdi size gelsek zanax 0.5 mg rapor cikarirmisiniz hocam..baska ilac iy gelmiyor tansiiyon hastasi bide hergun acillerdeyiz 20 22 tansiyonla yardimcci olursaniz sewinirim iyi gunler.

3 Temmuz 2017 15:12
Uzm. Dr. Remzi Kutanis Doktora Sor

Uzm. Dr. Remzi Kutanis tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube