Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ÇOK KORKUYORUM

Iyi günler hocam; Daha 16 yaşındayım bayanım uzun süredir saçlarım dökülüyor ve Saç derilerim soyuluyor bununla beraber kaşınıyor. Hastaneye gitmeye vaktim olmadığı için doktora görünemedim gerçekten çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum ya kel kalırsan korkusu var. Sizden istediğim ne yapabilirim bana önerebileceginiz bir ilaç varsa lütfen söylermisiniz simdiden çok teşekkür ederim.

6 Mayıs 2014 23:26
Prof. Dr. Ali Gürlek Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Gürlek tarafından cevaplandı.

Agacure Forte

Merhabalar, gittiğim dermatolog saç dökülmem için bana agacure forte sprey 2 tüp,retionic 35 ml, memocon,ve progestondan oluşan bir karışım ve agacure tablet yazdı, internette araştırdığımda bazı doktorların agacure hakkındaki olumsuz yorumlarını gördüm ve kafam çok karıştı. Bu karışımı 40 gündür kullanıyorum ve saç dökülmem durmadığı gibi saçlarımdaki dökülmeler daha da arttı ve saçlarım daha çok seyreldi. Sizin bu konuda görüşleriniz neleredir ? Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

13 Nisan 2014 14:25
Prof. Dr. Ali Gürlek Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Gürlek tarafından cevaplandı.

20 yaşındayım

Merhaba hocam ben 20 yaşındayım saçım çok yağlı ve kepekli ve sürekli dökülüyor 4aydır bioxcin kullanıyorum ama bi faydası olmadı halen dökülüyor ne önerirsiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim

8 Kasım 2013 23:23
Prof. Dr. Ali Gürlek Doktora Sor

Prof. Dr. Ali Gürlek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube