Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

meme büyümesi

meraba sizi seçmem bursada olmanız ve sorum 16 yaşındayım 55 kiloyum yani şişman değil zayıfım memelerim büyük jinekomastımı bılmıyorum ameliyatsız gıdebılırmı onceden cok fastfood tuketırdım daha tuketmıyorum gıbı ama ondanmı oldu bılmıyorum lutfen güzel bi cevap verin ona göre randevu alıp sizi ziyaret etmek isterim

29 Haziran 2014 03:20
Prof. Dr. Mesut Özcan Doktora Sor

Prof. Dr. Mesut Özcan tarafından cevaplandı.

jinekomasti

Merhaba hocam. Ben 17 yaşındayım. 94 kilo ve 1.75 boyundayım.Kendim jinekomasti olup olmadığımı nasıl anlarım? Eğer jinekomasti isem nasıl bir yol izlemeliyim. Diyarbakır da yaşıyorum. Göğüste yağlanma ve deri büyümesi var. Hatta deri fazla büyük. Bir de bu jinekomasti ameliyatını devlet karşılıyor mu devlet hastenelerinde? devlet hastanelerinde , üniversite hastanelerinde ve özel hastanelerde bu ameliyatın ücreti nedir?

28 Mayıs 2014 13:08
Prof. Dr. Mesut Özcan Doktora Sor

Prof. Dr. Mesut Özcan tarafından cevaplandı.

17 Yaşındayım Jinekomastimiyim ?

Merhabalar hocam ben küçükken kiloluydum ancak 15 yaşından sonra zayıflamaya başladım göğüs bölgemde ve meme ucumda büyüme vardı 14 yaşımda endokrin uzmanına gittim ve hormonal bi bozukluğumun olmadığını söyledi meme ucumda sanki balon var gibi duruyo Body yaptığım için sıktığımda sertleşme var ama normal anlamda hep balon gibi sizce jinekomastiyim yoksa bu teşhisi koymadan ergenliğimin tamamıyla bitmesini bekliyimmi ?

26 Mayıs 2014 19:23
Prof. Dr. Mesut Özcan Doktora Sor

Prof. Dr. Mesut Özcan tarafından cevaplandı.

memelerde büyüme

Merheba Hocam meme şeklindeki şikayetten dolayı plastik cerrahi uzmanına başvurdum .Ultrason sonucunda bana liposection ile ameliyat yapacağını ve korseyi 3 ay boyunca takmam gerektiğini söyledi konuşmaları beni tatmin etmedi.ultrason sonucunu size bildiriyorum.(Hastanızın meme&aksiller usg incelemesinde:Bileteral memelere ait cilt altı dokuları ve cooper s ligamentleri normal olarak izlenmektedir.....Fibroglanduller dokularda izole solid yada kistik kitle lezyonu görülmedi.......Retromammar alanlar tabidir.Aksiller lap saptanmadı. Değerli bilgilerinize ve göstereceğiniz yörüngelere ihtiyacım var.Şimdiden çok teşekür ederim.

22 Ocak 2014 09:54
Prof. Dr. Mesut Özcan Doktora Sor

Prof. Dr. Mesut Özcan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube