Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Meme protezi ameliyatı sonrası

Hocam ben 2 hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum.protez konuldu.ameliyattan önce günde 1 paket sigara içiyordum.ameliyattan 1 hafta sonra günde 2 sigara içmeye başladım bazen 3.bu durum meme altı kesisindeki iz kalma durumunu etkilermi ?iz kalsın istemiyorum

11 Şubat 2016 18:31
Op. Dr. Azimet Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Azimet Özdemir tarafından cevaplandı.

Meme Kestirme

Hocam merhabalar daha önce size göğüs kestirmeyle ilgili bi soru sormuştum. 16 Yaşındayım şuan lgbt üyesiyim, size ailemin izniyle göğüslerimi kestirip kestiremeyeceğimi sormuştum sizde 18 yaşımı beklememin daha sağlıklı bir karar olacağını söylemiştiniz. Fakat gerçekten artık aşırı sıkıntı yaratıyor, ailemin izniyle yapamazmısınız bu ameliyatı?? İstanbulda değilim malesef, fakat Isparta veya Antalyada yönlendirebileceğiniz bu ameliyatı yapacak bir doktor yokmu?? Şimdiden teşekkürler.

16 Mayıs 2015 22:41
Op. Dr. Azimet Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Azimet Özdemir tarafından cevaplandı.

Önemli

Hocam merhaba ben göğüslerimi kestirmek istiyorum yaş 16, bu mümkünmüdür?? Bir çok trans arkadaşım bu ameliyatı yaptırdı, 18 yaşından önce mümkünmüdür bu yada 18'imde istediğim gibi kararımla mümkünmü bu?? Yada şuanda ailemin onayıyla mümkünmüdür. Gerçekten çok sıkıntı yaratmaya başladı, cevabınızı bekliyorum saygılar.

13 Mart 2015 14:57
Op. Dr. Azimet Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Azimet Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube