Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Alın Kemigi Genişligi ve Kafa

Merhaba Doktor bey Benim şikayetim Kafamın Yan taraflarıyla Yani Kulagımın hemen üst Kısmı ve Alnım Yanlamasına Cok Büyük Geniş duruyor ? Acaba Kafa kücültme Ameliyatı varmıdır ? Yada Alın kemigi ameliyatı ? Emailinizi Verebilirseniz Sevinirim . Teşekkürler iyi günler .

16 Eylül 2015 20:58
Op. Dr. Ercan Cihandide Doktora Sor

Op. Dr. Ercan Cihandide tarafından cevaplandı.

ameliyat sonrası his kaybı

hocam merhabalar. ben 2010 da apandisitm patladı ameliyatı oldum.ameliyattan sonra 7 gece hastanede kaldım. taburcu olduktan 3 gün sonra ameliyat yerinden gelen irin şikayetiyle tekrar hastaneye gittim. sadece alt karın dikişleri kalacak şekilde yara yerini açtılar. bu şekilde 25 gün hastanede enfeksiyon tedavisi gördüm ve ameliyat yeri açık bi şekilde kendi kendine kapanmaya başladı. taburcu olduktan sonra pansumanlarımı kendim yapmya başladım. yara tamamen kapandı ancak göbek bölgemde sertleşmiş et parçasından başka bişey görmüyodum. 1 sene sonra sertleşmiş et kısmını estetik cerrahi yöntemiyle operasyon geçirip aldırdım. eskisinden daha güzel görüntü vardı son ameliyattan sonra. ama o operasyondan sonra ameliyat yerim çok hassaslaştı ve ...

29 Mart 2015 21:35
Op. Dr. Ercan Cihandide Doktora Sor

Op. Dr. Ercan Cihandide tarafından cevaplandı.

Yüzümdeki Asimetri

Merhabalar hocam ,yüzümde asimetri var.Rhinoplasty için tomografi çektirmiştim(Ameliyatını olmadım ama).Bana o tomogrofinin cdsini verdiler.Onda baktığımdada belli oluyor.Acaba size link üzerinden yollasam bana hangi müdahalelerin gerektiğini ,tamamen simetrik olmasada asimetriyi kapatacak ölçüde söyleyebilirmisiniz.Bu sorun artık çok canımı sıkmaya başladı ,her aynaya bakışımda nefret ediyorum.Fotoğraflarda çok belli oluyor ve beni çok üzüyor.Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim.İyi günler.

24 Şubat 2015 15:33
Op. Dr. Ercan Cihandide Doktora Sor

Op. Dr. Ercan Cihandide tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube