Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

6 parmaklilık

merhaba Esra hn 33 haftada doğan premature bir oğlum var şuan kro 4 ay 10 günlük .doğuştan 1 parmak fazlası var paşparmağinın yanında kemikli ve hareketli bir parmak üstelik başparmağını üzerine kapatarak onun gelişimini de engelliyo gibi duruyo.profilinizi incelediğimde polidaktili uzmanı olduğunuz yazıyo sorum şu o parmak alındığında iz kalır mı ve ćok zor bir ameliyat mıdır?ve en erken nezaman fazla olan parmağı alabiliriz?

30 Ekim 2017 21:54
Op. Dr. Esra Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Esra Çelik tarafından cevaplandı.

Lütfen cevap

Merhaba sıdıka hanım benim üçbuçük aylık prematüre kızımın sağ baş parmağı iki tane ameliyat Hakkı'nda bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

21 Ekim 2015 01:59
Prof. Dr. Sıdıka Kurul Doktora Sor

Prof. Dr. Sıdıka Kurul tarafından cevaplandı.

YENİDOĞAN AYAKTA POLİDAKTİLİ VE SİNDAKTİLİ

MERHABA DR. BEY, 9 GÜN ÖNCE 2. OĞLUM HACETTEPE HASTANESİNDE DOĞDU ANCAK SOL AYAĞINDA YÜZÜK VE SERÇE PARMAĞI ÜSTÜNDE BİR FAZLA PARMAĞI SAĞ AYAĞINDADA BİTİŞİK ŞEKİLDE 2 SERÇE (SİNDAKTİLİ ŞEKLİNDE) PARMAĞI MEVCUT SAĞ ELİNİN YAN TARAFINDADA MİLİM BOYUTLARDA KÜÇÜK BİR ET ÇIKINTISI VAR MUHTEMELEN OLUŞAMAMIŞ BİR PARMAK. SİZDEN RİCAM BİZE YOL GÖSTERİN LÜTFEN ÇOCUĞUN AMELİYATI NEZAMAN NERDE VE NASIL YAPILMALI ACABA BİZE MALİYETİ 3 AŞAĞI 5 YUKARI NEYE GELİR BİLİP KENDİMİZİ ONA GÖRE HAZIRLAMAKTA FAYDA VAR. RASGELE BİRİLERİNE BİRYERLE YAPTIRIP ÇOCUĞUMUN SAĞLIĞIYLA OYNAMAK İSTEMİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN İYİ GÜNLER.

16 Ekim 2015 15:51
Prof. Dr. Mustafa Şengezer Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şengezer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube