Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

Bilekte kesige bağlı şişlik

Oğlum dün sol elini bileğini camla kesti kesik çok derin değil di bende tentürdiyot sürdüm ve sardım ama bugün farkettim ki şişlik var elini geriye doğru buktugunde daha çok belirgin bı şişlik sizce bunun sebebi ne olabilir vee ne yapmalıyım

27 Mayıs 2018 21:52
Prof. Dr. Berkan Mersa Doktora Sor

Prof. Dr. Berkan Mersa tarafından cevaplandı.

Median sinir hasarlı

Yaşım 23. Cama yumruk atma sonucu median arter kesildi ve median sinir hasarlı. Arter dikip yarayı kapattılar. Alçıya aldılar. Yarın gel ameliyat için gün verelim dediler. 4 5 numaralı parmak ta sorun yok. 1 2 3 numaralı parmakların iç yüzünde his azaldı tersinde sorun yok gibi. Sizce durum nasıl?

4 Temmuz 2017 19:02
Op. Dr. Betül Tanoğlu Erdemir Doktora Sor

Op. Dr. Betül Tanoğlu Erdemir tarafından cevaplandı.

Dovme ile ilgili

Merhaba Sadullah Bey,yaklasik bir sene once kadar sol elimin altina yani bilegime serit seklinde dovme yaptirdim. Basta bir problem yoktu.Agrilar disinda fakat aradan bir yil gecmesine ragmen, hala ufak tefek ayni agrilari yasiyorum cevresinde,ozellikle spor yaparken. Acikcasi korkmaya basladim Dovme tam olarak damarlarimin uzerinde. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Suan dovmeyi sildirmeyi dusunuyorum. Sildirsem sorunu cozmus olur muyum? Ya da ne yapmaliyim? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

19 Haziran 2016 19:46
Op. Dr. Sadullah Karun Doktora Sor

Op. Dr. Sadullah Karun tarafından cevaplandı.

Estetik ameliyat

yüzümde jilet izi gibi bir iz var 2 yerde. Halledebilirsiniz ve ücreti ne kadardır .. ?

13 Nisan 2016 21:52
Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk tarafından cevaplandı.

sol el bilek kesigi

18 mayis 2015 te sol el bilegimde bulunan 4. ve 5. Parmaga giden fleksor tendon, ulnar arter ve ulnar sinirimi blendirle tam kesi seklinde yaraladim.40 gun atelde kaldiktan sonra 3 ay fizik tedavi gordum.2. Ve 4. Ay cekilen emg de sinirde fonksiyonal ve duyu kaybinda hicbir iyilesme olmadigi gozlendi.12 kasimda tekrar bir emg cekilecek bu emg sonucuda olumsuz olirsa ameliyat onerirmisiniz.

21 Ekim 2015 13:48
Prof. Dr. Berkan Mersa Doktora Sor

Prof. Dr. Berkan Mersa tarafından cevaplandı.

El bikek burkulmasi ve gerilmesi

Spor yaparken kum torbasina yumruk atarken elim dondu ve bilegimden sesler geldi acile gittik filmde bilegin sol tarafinda az bosluk goruldu orteprdi bolumune yolladilar 10hune gecer dediler gecmedi bende ortepediye sira aldim normal burkulma ve grrilme dedi naprasyn sulidin plus ve muscoflex verdi yaklasik 20gunden fazla oldu ne yapmalyim sislik oldgu anlasilmiyor ama sizlama ve hareket ettirkrn ses geliyor

20 Ekim 2015 23:51
Op. Dr. Melike Erdim Doktora Sor

Op. Dr. Melike Erdim tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube